|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 525> |
Автор | |
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакаш да кажеш: им се присерува и серат или
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mara mara mara lesno ne se dava mara, mara,mara makedonka prava maro mori!!!!! (starite dobru nulta pozitiv) |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
When you, when you forget your name
When old faces all look the same |
|
Точачиња.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta me nerviraaaaaaaaaaaaaaas stoj jas si imam zivot svoj mene me nesrviraaaaaaaaaaaaaas stoj imam jas problemi svo. |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srce je moje veliko za dvoje ako si i ti sama bez ljubavi |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku mi znacis,ti mene sonot mi go vrati,eksplozija vo moite gradi,srcevo moe dobro sfati...kolku mi znacis...(area)
|
|
respect my authoritaaa
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
This one goes out to the one I love THis one goes out to the one I left behind.... |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку ми липсва начина по којто нежно ме обичаш, колку ми липсва сега (каризма) |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jos uvek sanjam neke bivse a mozda me i neka sad ceka jos uvek ih pamtim po nekim ljudima po mestama i chvrstim grudima |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i bas me briga ko te vozi kuci nocas moj bjeli labute |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зајди зајди, јасно сонце, зајди помрачи се...........
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pour gue tu m'aimes encore
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |