|
Разно |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Автор | ||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne ja pominav obukata |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа ти отиде да правиш суши и ја батали обуката
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah toa sushi skapo ke me chini
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
T-6 Texan II
|
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve decki u sreda ce se leta so ova konzerva...Samo da vi kazam koga ce pomislam na nego vlakna na noze mi se ezat...Avionot e star 30 godini maltene generacija mi e...Mu se ima sluceno 'recently' da mu se otvori vrata dodeka rola po pista, da mu crkne eden motor za vreme na let, brci povece nego sto leta...taka da ako me snema na forumot znaci konzervata ja zaebala rabotata......Srecno...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Good luck. 737-100 ili 200 e? EDIT- 200 e. Serial number:22274 LN:682 Type:737-201 First flight date:08/07/1980 Najdov deka i ne se koristi ovoj avion od 26 maj(ako e slikata na istiot avion so koj ke letas). More info Изменето од 10101 - 26.Јули.2010 во 11:18 |
||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imaat dve 737-200 ...
Edniot e YI-APY a drugiot YI-APZ...Letaat i dvata ...Sabajle doleta i odleta edniot, samo ne vidov koj od niv bese...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле Гонзо,што ти требаше ова,кој па сега ќе те мисли? Не ми е јасно само како може да биде дозволено летање со вакви авиони пред распаѓање,работи ли нечија совест тука? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zosto ne go koristat 767? Na koja relacija ke letas za tolku mal avion? |
||
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Intra Iraq...pola saat....brm brm....
|
||
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќно!!!
Да ни се вратиш жив и здрав |
||
|
||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....fala ...ce dadam se od sebe....
|
||
|
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gotovo...the bird is landed......APZ -to bese...stvarno ne izgleda ko da e star 30 godini...izgleda ko da e 60...mehehe...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |