![]() |
|
Познати филозофски изреки... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 98> |
Автор | |
Pejik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па баш заради тоа што знам,не можам да ти кажам. |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Што е ова ЈИНГ-јанг???
![]() Претпоставувам мислиш на ЈИН-ЈАНГ.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZokiBoSS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
То шо не се купува со пари, се купува со многу пари. :)
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
![]() |
|
Pejik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Убавата жена без разум е исто што и златната алка на носот на свињата. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.that's ....right! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Она што трезниот ти мисли,пијаниот ти го кажува. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Не верувај на зборови,свои и туѓи,верувај само на дела...свои и туѓи.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ubavite zborovi se prazni gestovi sto ne baraat apsolutno nikakov napor, a predizvikuvaat pogolema blagodarnost otkolku vistinskite gestovi na dobrina!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Голотијата на татковата жена не откривај ја: таа е таткова голотија. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Полесно и е на камилата да мине низ иглени уши,отколку богатиот да влезе во царството Божјо.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Ne e bogat onoj koj ima mnogu tuku onoj koj mu treba malku .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Фала му на Господ. Не ми треба ништо, па дури ни пари
Диего Армандо Марадона, ексселектор на Аргентина
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
кажано од устата на овој човек,ова повеќе на фалба ми личи отколку на некоја мудрост ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |