|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 46> |
Автор | ||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie sme katastrofa narod ne se srbite mesto da gledame nasi problemi so imeto nie gledame kosovo, mesto da gi mrazime siptarite i grcite bugarite nie gi mrazime srbite taka da nie gubime i ke go izgubime i imeto kako so mi stoi rabotava ako prodozlime da pikame nos kaj so ne ni e mesto pozdrav
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakov problem imate so nas...sto ne brojis do deset pred da gi pisuvas tie komentari...tuka imame drug problem...a toj problem poteknuva od vremeto koga vie gi smetavte za braka srbite...zamisli ti ,za niv i ambasadata na SAD ja zapalivte u 1998... Изменето од moira - 12.Октомври.2008 во 00:37 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vie ste problemot!
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..eve sega na Sitel kazuvaat deka Rajs so Bakojani se dogovorile da ne zafrknat... i da ni go spakuvaat imeto... tolku od nasheto prijatelstvo...
|
||
Dardania
Група Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE TI DAVA DA IDES U CRKVA ...SRBITE |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонија го призна Косово...крај на муабетот.
|
||
Ravnogorac..3
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти си имаш проблем како што може да видам, глеј си работа
|
||
Dardania
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тогаш беа нивните 5 мин. сега дојдоа и нашите 5 мин.
|
||
Ravnogorac..3
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секоја чест, уценувате мирољубив народ за некој си ваши соништа, притоа им ги расипувате односите со најблискиот народ, срам да ви е, свесни сте дека додека не ве признаат Србија и Русија ништо не правите |
||
Dardania
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pozrav do cela Makedonia ot MR.GEJTC
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... Shto zalenje storija na Sitel...place dragan Antonovski... Tetovci vcera srdecni slavele i se zablagodaruvale za priznavanjeto na Kosovo ama od mnogu slavenje zaboravile da gi istaknat znaminjata.. dodusha seushte nemale vraboteno lice za istaknuvanje znaminja... na narednata sednica kje zaposlele nekogo..pa za idniot 11 Oktomvri kje gi istaknat znaminjata... ako gi imaat...ama do drugiot kje vrabotat covek da gi kupi...
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да бе и ја сеа го слушнав...ама искрено и во право е...ко Тетово да не е град во МАКЕДОНИЈА
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najvazno e sto ja priznaa SAD,Germanija,Francija,Italija,Velika Britania,..............Makedonija...uste malku ke ja priznae i grcija i togas srbite neka placat za nivnata sveta zemja... Rusija i Srbija neka se slikat...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ma on e vo pravo...ama mene ne mi pravi kjejf toj da zboruva...kaj e Latas da go komentira priznavanjeto... sigurno smisluva scenario kako da dokaze deka ova go osmislil Branko dodeka beshe vo koalicija so DUI...
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |