IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - БИСЕРИ на форумџиите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИСЕРИ на форумџиите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 33>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2011 во 16:49
Originally posted by Gorazd777 Gorazd777 напиша:

Originally posted by Pavaroti Pavaroti напиша:

Majmunska rabota,
vo Prilep ebago osven na drva da se pentarite mislete i malku na seks...ke bidete poveke raspolozeni

АКО ПОЧНУВАМЕ СО БЕЗОБРАЗЛУЦИ,ДОБРО, ДА ТЕ ПРАШАМ ДАЛИ ЗНАЕШ ОТИ ВО ПРИЛЕП НЕ ИГРА МАЈНМУН,ЧЕ ТИ КАЖАМ ОТИ НЕМА КОЈ ЈУНАК ДА МУ ГО ДРЖИ СТАПОО,ПА ПОВЕЛИ ТИ И ТВОЈАТА ДРУЖБА ДА НИ ГИ ДРЖИТЕ СТАПОЈТЕ,ПА ДА ВИДИТЕ ШТО Е СЕКС И РАСПОЛОЖЕНИЕ.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2011 во 18:08
Originally posted by ne sum Josua ne sum Josua напиша:

Ne sum Josua, mesinger ti pisuva i na nikot, jas sum bagzy, odbaniraj go Josua i priznaj si ja greskata, nema vrska josua so bagzy, jas sum dupli nik, morav da otvoram posto mi go banirase bagzy, a i da ja ispravam nepravdata sto mu e napravena na Josua

Josua izvini ne bese namerno, se raboti za greska na moderatorot.

смев до паѓане во несвест  газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2011 во 20:40
Smev.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 00:03
Originally posted by емил емил напиша:

Ne sum Josua, mesinger ti pisuva i na nikot, jas sum bagzy, odbaniraj go Josua i priznaj si ja greskata, nema vrska josua so bagzy, jas sum dupli nik, morav da otvoram posto mi go banirase bagzy, a i da ja ispravam nepravdata sto mu e napravena na Josua

смев до паѓане во несвест  газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Zosho mislam deka site gospoda na forumov se chlenovi na Koza Nostra ? збунетостзагриженостхерој
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 01:14
Originally posted by Џо Џо напиша:

Originally posted by емил емил напиша:

Zosho mislam deka site gospoda na forumov se chlenovi na Koza Nostra ? збунетостзагриженостхерој
збунетостне%20знам
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 00:02
Автор     Порака
sanja-a
Сениор

Only God Can Judge Me!
Регистриран: 12.Април.2009 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 10105
репутација: 1780

Тема: Факултет ...
    Испратена: од вчера во 19:53
од ден на ден мислам дека со факултетов мој ќе заглавам во некоја лабораторија со глувци и жаби, повремено и некое друго животинче и среќно и весело ќе си живееме до крајот на животот

Изменето од sanja-a - од вчера во 19:53
солзите не оставаат лузни на лицето
подобро е, да оставаа таму
многу подобро...
IP логиран+1 или -1 поени за репутација

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 15:56
Originally posted by brza brza напиша:

Пронајден можеби најстариот модерен човек

ako ovoj nema nekoj gen od segashnive makedonci...ustvari obratno.намигнување...si go secham!

...arno vika ...prvion komentator!

дададаголемо%20гушкање
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 16:02
И после се чуди зошто не го сфаќам сериозно,тој и на теми од науката све кажува двосмислено.газење%20од%20смеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 18:26
...smej se ti samo ,..smej,изненадување
...samo,ne e do smea toa ,da ti se zaturil nekade ...nekoj gen od prviot svesen chovek na Zemjata,

...koj shto najverojatno i te zakochil  ...vo natamoshniot razvitok na svesta!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 21:52
Crnorizec Hrabar
Нов член
Нов%20член

Регистриран: 12.Февруари.2009 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 19
репутација: 0

сподели%20на%20Facebook Цитирај Crnorizec%20Hrabar Одговорbullet Испратена: 14.Февруари.2009 во 19:30
Originally posted by brza

ajdeee,..ushte eden dalekuviden slepec,..koj tropa neshto nerazbirlivo,..намигнување

ne "tropaj" i pazi da ne te zatrudni nekoj
смеењесмеењесмеење Brza стално ги буниш луѓево смеење

Изменето од Andjelina - 09.Јануари.2011 во 21:55
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 22:45
...kaj go najde naum , ziti...изненадување

...bash me interesira  kade?збунетост

spik!!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 17:04
Originally posted by aLkINOr aLkINOr напиша:

таке е платеник овија бугаришта се изроди у македонија и тука ми идат на форумо накедонски да шлапкаат глупостите од татаро азиската пропагабнмданистичка маринерија

смеењесмеењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 04:50
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Gospod go sozdal mazot ....i rekol dobar si

Ja sozdal i zenat a....i ...Ti ke mora da se sminkas

газење%20од%20смеењехи,%20хи...
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 02:47
[QUOTE=fiks] газење%20од%20смеење   Омар братче,абе Милица е машко,Палестинец е таа,или беше
Omar
   Сениор
   Сениор
   Лик

Originally posted by Milica.B
ј
as i omarja i Milica moma ubava бакнеж

bese.... ako ako od ednas peder ne se stanuva...

Изменето од Анастеа - 14.Февруари.2011 во 03:25
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.