|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 40> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 pati ti rekov me interesirat interesite na MAKEONIJA za zal srbite ne ni se vklopuvaat so nivnata politika vo interesite i zatoa gi vrtime vo sirok krug, sto neznaci deka nemozat da se popravat. |
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и во Кумановско-Липковскиот крај имаше инциденти. Информирај се.
Само во Струга немаше, инаку во цела Западна Македонија кадешто поголемиот процент се македонци со албански префикс, имаше инциденти и тоа од невидени размери, вклучувајки ги и дрските, беспримерните, безочните и крвави инциденти во Арачиново и Скопје. И во Арачиново случајно да не се ДПА виновни? Ма дај молим те. Реков, и едните и другите подеднакво се виновни за СРАМОТ нанесен на МАКЕДОНИЈА! sto znaci ova ako mozes da mi objasnis ?
Biljana madrid
albankite ne go sakat nikogo za drugarka samo za korist jas
imam puno drugarki makedonki
od niv 90% me sakat (mislam me pocituvat kako drugar)
samo sto imat korist od mene za sesto doagat kaj mene
a kaj nas toa ne se sluci
ne znam za koj rasizam sboris
da bides racist treba da si nekoj amo
vakov kako sto si da bides rasist ta e smesno
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ред Блек како тоа Македонци со албански префикс?
Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 20:12 |
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па Македонци со говорната маната...
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne razbiram
zato go prasam
eve pocnuvat da stanat i filozofi moderatorite na ovoj forum
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija i se e MOZNO .... a vprocem , zosto i da ne .... koga pogolem del od moderatorite se intelektualci i obrazuvani ludje .... koga mozat TERORISTI da stanuvaat pratenici , zosto moderatorite ne bi iznele nekoj svoj stav .... ili mozebi tebe zoglu , ti preci .... i vidi , toa kapata ti e nakrivo
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leka zoglu , pa uste general ... hahahahaahaha ... kachak eden ....
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нели Зогу беше прогласен за еден од 10-те најглупави луѓе во светот...
Имал дијамант, и мислел дека ако го скрши дека ќе му се зголеми богатството, мислел дека трипати повеќе ќе му се зголеми богатството..........и го скршил дијамантот што го имал само поради тоа.. Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 22:08 |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaednicka partija NE. no zaednicka koalicija mozebi. vremeto ke bide zrelo vo 2012. |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas rodibina u SVI-Lajna-c a? hahaha... ja ke ti kupam stan tamu, samo ti brat da se cuvstvuvas vo svojata prirodna sredina... kazi kaj da useram, pardon... uplatam de.... |
|
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova da ne bese... U Čapljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila |
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xxll,ajde bidi dobar kako sto si prefrigan, ako ne ti e problem objasni mu na kutriot kultuzin,gledas i samiot kolku e zaveden i izguben,so 2-3 recenici ne poveke,kade americkite obavestajci sakaa,sekako ne dirketno tuku preku turskoto kulturno atashe, da go prefrlat Abu Hamza od Bosna 1995 godina ... Kultuzin, ne se osvojuva samo so granati i rovovski borbi,postojat mnogu drugi metodi .... |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Golem pozdrav do kultuzin i do site Makedonci vo svetot, kade i da se! ...
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кирца...??? Неможеш а да не ги спомнеш Србите а??? Па и во оваа тема... Па нормално крвта не е вода, така??? Само ИЗБАЊАЈ се и ќе видиш што ќе стане (остане) од тебе... |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |