|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 46> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Очи полни со живот кога ќе ме погледнат.........
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da mu e golem do kolena.....dzebot.
Изменето од bounty_hunter - 24.Септември.2009 во 17:19 |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me razochara,do koga niz prizma na pari kje se gleda na ljubovta? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dok postojat parite, kako platezno sredstvo...zenite e fakt deka sakaat uspesni mazi-a uspesnite mazi pravat pari-all natural
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj ima pravo na svoe mislenje,ama parite ne ja odrzuvaat vrskata bidi siguren
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е реалноста, без разлика дали мене и тебе не интересираат парите. На повеќе од половина од жените прва и најбитна работа им е (финансиската) сигурност. Ако тебе не ти е битно тоа, дој со мене ќе живееме од љубов. |
||
cyanide sweet
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temava za MK e, ako e za mk ok e, odgovorot moj, ako e za nadvor od mk, ne pali parica bash, posho zenite veke se polu-feministki nasekade na zapad-ke se po-kyrchat ushte malce... dok mozat so nivnata finanskiska nezavisnost, dok ne svatat deka ne se parite sopstveniot stav i vaginata toa so gi pravi da se zeni, tuku nesho drugo e, ke cvata biznisot so seks toys...
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa jas ziveam vo MK, zboruvav od lichen aspekt i kako jas gledam na toa, kje povtoram pak i pak ,ako e potrebno.....parite mozat da obezbedat pokomoten zivot,ama da zasakash vistinski so celo svoe srce i bitie nekogo ,tokmu zaradi parite tuka sum kategorichna i kazuvam ne ,nikogash.
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мажот да го имаш вистински една моја другарка вели: ,,како ќе го држиш таков ќе го имаш,, ..........со што во подполност се слагам............
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
муда...
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznost,razbiranje i iskrenost
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шарм................и да го сакаат мноооооооогу женски а тој да ме сака само мене...............
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да има памет во тоа главата, да има смисла за хумор,
да знае да направи здрав муабет,
да биде вистински џентлмен...
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најпрво се почиња од половите органи, па хормоните (големо количество на тестостерон и андроген) и ондак... шарм и добар од.
Добар гз и јаки раце здолжително. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |