IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Јанко-Јади Бурек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јанко-Јади Бурек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 40>
Автор
Порака
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 17:58
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

konan nemam vreme so tebe da se raspravam,smesen mi si
i jas so teben nekako si mi ili na janko kuklata, ili si premnogu naivenголемо%20гушкањеcao

Изменето од konan - 25.Април.2010 во 17:59
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:01
hahha me iznasmea imas izgleda15 godini prvo sekoja nagradna igra e namestena segde vtoro ovde barem kolku tolku se delat nagradi.
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:03

hahha me iznasmea imas izgleda15 godini prvo sekoja nagradna igra e namestena segde vtoro ovde barem kolku tolku se delat nagradi.
treto nikoj nikogas nisto ne dele dzabe, alooo kaj ziveis ti, i najvazno, koga te cirtam se  mislam deka si risto , gazdata na televizijata na jankoголема%20насмевкаsi naceka dzabe reklama a?газење%20од%20смеење
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:05
prvo jas pojma nemam koj e gazda vtoro prajme muabet za jadi burek za emisijata i nagradite a ti stom gi znajs site izgleda ti ostavile los vpecatok posto si preukupiran i loso raspolozen.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:06
konan da ne imase raboteno ti vo nasa tv
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:07

prvo jas pojma nemam koj e gazda vtoro prajme muabet za jadi burek za emisijata i nagradite a ti stom gi znajs site izgleda ti ostavile los vpecatok posto si preukupiran i loso raspolozen.
ako si ti pozitiven so sistemot i se so gledas i ti servirat na TV (moe mislenje e ) uzivaj  milo mi e , a nikako ne sum negativen samo realen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:13
konan sto mislenje imas po tvoe dali ima pari vo nacionalnite televizii osven a1 i sitel oti se mnogu televizii.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:14
konkretno za nasa tv alfa i drugite ponovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:15
vaka realno jadi burek e najgledana emisija.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:26

vaka realno jadi burek e najgledana emisija.
dobro PORTPAROLU na buerkot:
prvo pari od drzava ni e imalo ni ke ima za televiziite
drugo i najvazno DA ima
vo sekoj slucaj vaka: najdi mi eden ama bas eden sto mu e TV osnoven biznis
ne svakjas? ke svatis ima vreme
sto mislese druze ti koga na tv zborat deka se parat pari, mislese deka ima golemi peralni pa gi zaplaknuvat i dezinfecirat?тага

Изменето од konan - 25.Април.2010 во 18:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:31
za toa si vo pravo nikoj ne zivej samo od televizite ama prajme muabet samo televizijata da tie dali po tvoe na ova vreme se vadat pari.
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 20:57
Насловот кажува се за емисијата,Такво додворување на власта и на црквата, не верувам дека има на било која телевизија и емисии - не во Македонија ,туку и на Балканот.
За пари често се продава душата и на ѓаволот.
Таков е овој напреден 21 век.
Самрак на етика,морал,совест и свест....
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Nelson Pike Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Април.2010
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nelson Pike Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2010 во 14:31
токму така,самрак на етика,морал,совест и свест....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 19:39
a be,znae janko shto e poeftino ,...pa jade li jade.......................................burek!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.