![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 45> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Rucekot da e vednas gotov!
2.Sobata da se iscisti sama! 3.Da nemam golema smetka za net! Blagodaram odnapred! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
1.da me ceka rucek doma
2.diogen da e zdrav i ziv za da mi ispolni uste nekoja zelba
3.dobar sex vecer
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
1.MOBILNIOV DA PRODOLZI DA RABOTI I OTKAKO iRENICA KE ZASPIE
2.DAMA...DIOEN E ODAMNA U PENZIJA,NO BEZ GRIZI ZA TVOITE ZELBI SEGA SE GRIZI MAKIJAVELI..(DRUGIOT VO NEGO) 3.UTRE DA E UBAV SONCEV DEN,I DA SI JA VIDAM IRENICA,AKO I E DOBRO DA DOJDE ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
1.Da prodolzi da raboti mobilniot na Makijavelce i otkako ke zaspijam za da moze da mi posaka dobro utro!
![]() 2.Da mi bide podobro ![]() 3.Da si go vidam Makijavelce ![]() Odnapred blagodaram! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..САМО ЕДНА!ДА НЕ СЕ УСПИЈАМ И УТРЕ....ДА СИ СТАНАМ ВО 07,00!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
1.POSAKUVAM DA GO VIDAN G-NOT ATEVIK POPLADNETO
2.I POKUVAM PREKRASEN SABOTEN DEN NA IRENICA,I DA PORAZNISLI USTE MALKU PRED DA GO SMENI CELIOT LIFE-STULE (ZA MUABETOT VCERA NA MSN)3.SAKAM irenica VO NAREDNAVA NEDELA DA GO PRONAJDE DCKOTO OD SONISTATA,POVTORNO SAMO ZA DA NE MORA DA GO MEBUVA DOSEGASNIOT LIFE-STYLE ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
1.Da se ispolnat na Makijavelce zelbite!
2.Da se guskam poveke utre! ![]() ![]() ![]() 3.Da ima sonceeee! Odnapred blagodaram! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
ДА МЕ ФРЛИ ВО СТРУГА МОМЕНТАЛНО....
![]() |
|
ЕБА ГО...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
i jas da te precekam
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Да ми се моите најмили ок
Да не излезат резултатите бедни
Да не ме остават вечер таму
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zlatna ripko,blagodaram sto iako fizicki me nemase nekolu dena ovde...ne "psyhic" nacin me procita i mi gi ispolni zelbite koi ne mozev javno da ti gi napisam
![]() e sega zelbite za 25 03 2008 1.tato da zakrepne pobrgu od ona sto se ocekuva 2.na moite dragi prijateli od forumov im posakuvam prolet za pametenje 3. mama da kaze "vo red" ke ti ja ispolnam zelbata ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas za denes imam samo edna zelba!
1.Da zakrepne tatko mu na Makijavelce! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blagodaram odnapred! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
1.na IRENICA da i se sluci najubaviot decko sto voopsto go videla
2.la fille DA SE RESI..OKOLU eventualnata treta sansa...dali ke ja dade ili ne...? 3.ovaa zelba e samo megu mene i ripkata (i ja sepnav) ![]() Изменето од Makijaveli - 26.Март.2008 во 17:09 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zelbite mi se humani,covecni..taka da znam deka ripko ke dades se od sebe da mi gi ispolnis
1. na bibce da i bide od saat u saat se podobro...napred bibce...site sme so tebe 2. la fille bezbedno,ziva ,zdrava i so uste poveke pozitivna energija da se vrati denes 3.da mi kupi Maja "Fisherman`s friend" |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |