![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 339> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Чаккккк филозоф на БАБА
![]() ![]() Знам дека ти кажал за кого викам. И не ми е гајле чиВ е. Важно дека мене не ми е ОК..ЈБГ. А кога мене не ми е ОК и на сите да им е, пак гајле ми е ![]() ![]() Не може вака брее алооооооооооооооу. Нека готват, ама на крај ќе сркаат тоа што подготвиле. Ја не јадам јадење што не е домашно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Е јас не готвам за разлика од тебе. Кај мене е веќе се зготвено. Каша попара ![]() ![]() ![]() А за тоа со библиотеката ![]() ![]() ![]() ![]() Ај ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
e filozof sum
![]() ![]() ![]() pisi mu/i zaso i mene mi napravi samo ednas kako i na tebe. Ama jas ne sum pisal. Me mrzi sega za edno da pisam. Epa sami ke si srkaat de. Koj sto si drobel toa ke si srka ![]() E bogami ke se sluzi. Ama daj kazi koga ke se sluzi ![]() Epa nemozes da ja najdes ako e pokriena so nesto ![]() ![]() ![]() mozebi na bibliotekarot/bibliotekarkata mu preci taa kniga ![]() ![]() |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Aбе зошто да му пишам
![]() ![]() За служењето знаеш што мислев..треба список на гости да направиме ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 16:23 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
ne veruvam deka toj bibliotekar e takov
![]() abe neeee ![]() ![]() toj bibliotekar e mnogu dobar vsusnost(edinstven takov). Ama tuka e znaes........sefot na bibliotekata koj kazuva sto i kako. A se cudam sopstvenikot zosto nikade go nema ![]() ![]() spisok veke imam. sega uste ti tvojot spisok da go kazes ![]() ![]() sto vikas? |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
Ејјј тоа да видиш
![]() Библиотекарот всушност работи по наредба на шефот на смена ![]() ![]() Ама бидејќи сопственикот на библиотеката е на годишен одмор, книгите почнуваат да паѓаат во погрешни раце ![]() Списокот..абе ги знаеш ти моите гости ![]() ![]() Морам да одам...ми стигна СМС( ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
tocno taka. A se mi se cini i deka sopstvenikot zgresil vo biranjeto na sef
![]() Kako toa site osven eden? A ne se osven barem 5-6 ![]() ![]() mhm ti stigna sms od.....ke mi kazes koj ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не бе Чаки какви 5-6
Како можеш да дискриминираш гости? Ама ти си Чак Норис тебе ти е се дозволено ![]() СМС...од старосватот Ете го се регистрира..ФорумскиДедо ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
mhm.?
da be vidov i si pomisliv......ete go mazot na babickata ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mi pisa LP
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
wowwwww eh da mozev da citam poraki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ok sega i jas i dedoto cekame babata da ni vrati lp. Jas znaes sto cekam,a dedoto sto ceka neznam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Mi mirisa na "dinastija" na forumov...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
доста беше... ама навистина доста!...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Бабе ,сигурна ли си дека си погледнала со правилното око
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |