IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 245246247248249 339>
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:54
Чаккккк филозоф на БАБАплазењеголемо%20гушкање

Знам дека ти кажал за кого викам. И не ми е гајле чиВ е. Важно дека мене не ми е ОК..ЈБГ. А кога мене не ми е ОК и на сите да им е, пак гајле ми еплазењеголема%20насмевка
Не може вака брее алооооооооооооооу. Нека готват, ама на крај ќе сркаат тоа што подготвиле. Ја не јадам јадење што не е домашнонамигнување па макар и компирчиња да сеголема%20насмевка Поинакво е маслото за јадењеплазењеголема%20насмевканамигнување
Е јас не готвам за разлика од тебе. Кај мене е веќе се зготвено. Каша попараголема%20насмевка Ќе се служи како главно јадење на сите освен на еден. Тој еден е вегетаријанецголема%20насмевка не смее да јаде од тоа јадењеплазење

А за тоа со библиотекатаголемо%20гушкање  Многу убаво напишано. Само што јас книгата никогаш не можам да ја најдам кај што сум ја оставилалутина изгледа имало промаја па книгата добила нозеголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ај намигнување
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 15:58
e filozof sum

pisi mu/i zaso i mene mi napravi samo ednas kako i na tebe. Ama jas ne sum pisal. Me mrzi sega za edno da pisam.

Epa sami ke si srkaat de. Koj sto si drobel toa ke si srka

E bogami ke se sluzi. Ama daj kazi koga ke se sluzi

Epa nemozes da ja najdes ako e pokriena so nesto ili frlena vo...... kantata

mozebi na bibliotekarot/bibliotekarkata mu preci taa kniga ili ti mu precis pa koga te gleda kako doagas ili si vo citalnata,misli kako da zgotvi nesto za rucek
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 16:22
 Aбе зошто да му пишамизненадување па после сите книги ќе ми ги покрие! Или уште полошо да ми ги фрли во канта. Нема да има што да читаме!голема%20насмевка

За служењето знаеш што мислев..треба список на гости да направимеголема%20насмевка да не ни фали јадењенамигнување

Изменето од ФорумскаБаба - 21.Јуни.2010 во 16:23
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 16:29
ne veruvam deka toj bibliotekar e takov
abe neeee hmmm so mislis
toj bibliotekar e mnogu dobar vsusnost(edinstven takov). Ama tuka e znaes........sefot na bibliotekata koj kazuva sto i kako. A se cudam sopstvenikot zosto nikade go nema

spisok veke imam. sega uste ti tvojot spisok da go kazes samo se mi se cini,deka isti ke e spisokot

sto vikas?
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 16:40
вртење%20со%20очи
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 16:42
Ејјј тоа да видишголема%20насмевка

Библиотекарот всушност работи по наредба на шефот на сменасреќа а шефот на смена работи по наредба на сопственикот на библиотекатанамигнување
Ама бидејќи сопственикот на библиотеката е на годишен одмор, книгите почнуваат да паѓаат во погрешни рацеголема%20насмевка

Списокот..абе ги знаеш ти моите гостиголема%20насмевка сите освен еден.среќа

Морам да одам...ми стигна СМС(намигнување) од...не ти кажувам којголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 16:47
tocno taka. A se mi se cini i deka sopstvenikot zgresil vo biranjeto na sef

Kako toa site osven eden? A ne se osven barem 5-6

mhm ti stigna sms od.....ke mi kazes koj nc nc nc
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:01
Не бе Чаки какви 5-6

Како можеш да дискриминираш гости? Ама ти си Чак Норис тебе ти е се дозволеносмеење

СМС...од старосватот

Ете го се регистрира..ФорумскиДедоголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:04
mhm.?

da be vidov i si pomisliv......ete go mazot na babickata samo ajde neka ne se srami,neka pise nekoj post
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:11
Mi pisa LP плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:13
wowwwww eh da mozev da citam poraki

ok sega i jas i dedoto cekame babata da ni vrati lp. Jas znaes sto cekam,a dedoto sto ceka neznam
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:31
Mi mirisa na "dinastija" na forumov...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 18:40
доста беше... ама навистина доста!...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2010 во 17:05
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Јас мислам дека го расипаа местото. Баш пред некој ден поминав(ама не од таму туку од кај амбасадата) и од горе некако не ми изгледаше убаво за око.

Бабе ,сигурна ли си дека си погледнала со правилното око збунетостплазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 245246247248249 339>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.