![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 1553> |
Автор | ||
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
konecno go pokaniv i pezzo ne se lutis neli hehehehe
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() Kakvo ljutenje Maco
Ovde sekoj e dobredojden
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
Val pa kaj si mi ti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pezzo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
damo moja mnogu te sakam i ne znam sto bi pravel jas bez tebe.ne sakam ni da pomislam pezzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
pezzo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
valerija i ti si mi mnogu draga
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() Tuka sum
Ama imam obvrski
Ti kako si mi?
|
||
|
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
dobro sum Val i jas imam obvrski mnogu... ama imav i mnogu potreba da se druzam so narodecov na dveve temi
![]() |
||
![]() |
||
|
Blagodaram Pezzo
Pozz do tebe
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Jas slabo imam vreme za na tema Irenka...
Ne sum free kako porano
Ama sepak tuka sum
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Val mila moze da se sluci naskoro da imam uste tripati po tolku obvrski no barem navecer ke mozam da se druzam
![]() |
||
![]() |
||
|
prijatno popladne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ciao Ira
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
ke odis kaj Pero bez mene? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ne mi se grizi devojce, JAS nema da i dozvolam
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 245246247248249 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |