![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 530> |
Автор | ||||||||||||
N.Nikolina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
бабичката нема пробле,нема што да соблече,ама јас
![]() |
||||||||||||
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
N.Nikolina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||||
Не ми носете вакви работи ... ќе бегате од мене после
![]() ![]() п.с. и не си ги покажувајте нозете ... т.е. не кревајте вустањето ![]() |
||||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||||||||||
јас ќе му шепнам еве ви ... за грицкање ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
И мене,ама санти овие ги избра,додека да се научам да одам на штикли
![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||||||||||
Демек знаел да бира Санти ![]() Али имаше едни поубави ... хмм штета, другите повеќе ми се допаѓаа ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 17.Февруари.2011 во 02:17 |
||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Штом се женски да
![]() санти ке дојде само да најде троа поише за сите по нешто ,лешничиња ,морски оревчиња,моон не видов да пише,може му шепнала ![]() Изменето од N.Nikolina - 17.Февруари.2011 во 02:16 |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Знам дека ќе има, ама ако даде Санти. Ако не ... ќе си седам гладна ![]() Инаку Николина, ти се допаѓаат нозеве? ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 17.Февруари.2011 во 02:11 |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||||||||||
dobri se za namaluvanje na masnotiite vo krvta do |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
како ова два пати?? хихихии ми кочи ![]() ![]() Изменето од N.Nikolina - 17.Февруари.2011 во 02:08 |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||||||||
не индиски не ... многу има мака од нив
|
||||||||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
ке има и за тебе
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
indiski orevcinja moze ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
знам душо... не само сонцето... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |