![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 717> |
Автор | |
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() честитки до Блашка, многу ми е мило за тебе, ти посакувам уште многу успех во животот ![]() Изменето од Monuska - 22.Февруари.2008 во 17:34 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
REZONANCA II SMENA ... DOSTA VO KUJNATA ... I GLEDANJE NA VESTI ... PREPORACAJTE GO SAJBER PROSTOROT NA IDIVIDI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ДЕНОТ МИ ПОЧНА ЛОШО. НЕ ОТИДОВ НИТУ НА РАБОТА. АМА СРЕТНАВ ОВДЕ УБАВИ НЕШТА КОЈ ДИРЕКТНО НЕ ЈА ДОПИРАА МОЈАТА ЛИЧНОСТ, НО ПОТИКНАА И ВО МЕНЕ ДА СЕ СЛУЧУВА НЕШТО УБАВО. ПОТОА И МЕНЕ ПОЧНАА ДА МИ СЕ СЛУЧУВААТ УБАВИ РАБОТИ. СЕГА, ОД ОВАА ДИСТАНЦА, УТРОТО И НЕГОВОТО СИВИЛО МИ СЕ ЧИНАТ ДАЛЕЧНИ КАКО ЕДЕН МИЛЕНИУМ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Морам да ве зирнам на кратко...
денов ми беше прекрасен,а читајќи ги сега
последниве две страни од овде...ме оставивте
без зборови...не сум плачка ...ама сега додека
го пишувам ова ...ми капнува солза на тастатурава...
тоа е солза радосница...
уште еднаш сакам да ви се заблагодарам на сите...
и многу среќа и успех ви посакувам од се срце...
со работа ,труд и многу љубов...успехот е неизоставен
ве сакам сите...прекрасни сте...затоа што
знаете да се радувате и на туѓи успеси..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ДОБРА ВЕЧЕР БЛАШКА ... ОВА Е ПРАВА РЕЗОНАНЦА ... БАШ МИ Е МИЛО ШТО ОВА СЕ СЛУЧУВА ... НО ОВА Е СЕУШТЕ ПОЧЕТОК ... ИМА УШТЕ МНОГУ СЛУЧУВАЊА ТУКА ДА ИМА ... УСПЕХОТ Е НОРМАЛНА ПОЈАВА !!! ТОА ГО ДОКАЖУВАМЕ ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
БАШ МИ Е ЖАЛ ШТО ДЕНОТ ЗАПОЧНАЛ ЛОШО ... НО ДОБРО ВО ТОА Е ШТО СЕ ЧИТАМЕ ... БИ ТИ ПРЕПОРАЧАЛ ДА ПРОЧИТАШ НЕКОИ РАБОТИ ОД ПОЧЕТОК НА ОВАА ТЕМА ... ТАМО СИГУРНО ИМА РАБОТИ ШТО СЕ ТОЧНО ЗА ТЕБЕ ... СЕ ВИБРИРА ... СО НЕКОЈА ФРЕКФЕНЦИЈА ... ЗДРАВЈЕТО И УСПЕХОТ Е НОРМАЛНА ПОЈАВА ... АКО НЕ Е ТАКА ... ЗНАЧИ ИМА ИЗВОР !!! КАКО ДА ГО ПОНИШТИМЕ ТОЈ ИЗВОР ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
НЕШТО ПРЕКРАСНО ... ЦРЕШАТА Е ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА НОВА БУКВА ... КОЈА СЕ СЛУША КАКО ПЛУП-ПЛУП ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() mnogu vazno e da bideme konektirani ... sam covek ne moze nisto ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() eve kakvi se kontakti moze da ima ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAKOV SPOJ NA SRCINJA .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |