![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 922> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke se napijam pivo i za clenot nad clenot nad mene
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
utre kje go vidam clenot nad mene
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Steta sto nepijam ke ti se pridruzevinaku... clenu nad mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
членче над мене гушни го членот над те*е од членот под те*е
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
jas da ja spremam kelnerkata za troa poveke piva !!! i tesna masa so poveke stolici .....za poblisku da bide guskanjevo de
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
За членот над мене јас и другарка ми одбравме ваква тетоважа
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
a jas sa site clenovi nad mene ke pivnam po edna casa pivo, ama ne u ohrid... gleam tamu vie zborno mesto.....a? e za da vi napraam muka, clenovi nad mene so ke idete u ohrid, .... SUPER BESE NA RODENDENOT NA IDIVIDI, A VIE SIGURNO BEVTE U OHRID |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Цецке ај не бамбури многу(те поздравува Нате)
![]() |
|
![]() |
|
Членке над мене зошто ни ти несакаш да си играш со мене?
Вака морам сама со се*е да си играм ![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
CLENKE NAD MENE...., GUSKA EDNA ZA TEBE I POSEBNO ZA NATE, SO TEBE LI E?
|
|
|
|
![]() |
|
Со мене е нормално
![]() Те поздравува и те гушкаме и двете ![]() |
|
![]() |
|
ME TO.... BOTH OF YOU
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Членке над мене дали надвор уште врне?
![]() Ме мрзи да станам до прозор да ѕирнам ![]() |
|
![]() |
|
CLENKE NAD MENE NE VRNE, AMA KE ZAVRNE MOZE..... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 242243244245246 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |