|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 77> |
Автор | ||
Кasov
Група ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бреейй, голем к*р била тая Югославия..убаво дека вакви пезевенци ко тебе я крепиха толкуз децении...и убаво дека беха хрватите да я разтурат....а сега ние во ЕУ ,а ти ке пушиш/сос српските си господари воедно.../ /се извинувам// ай викни еднаж-Живела Югославия!!! ке ти помине ..па можда ти се яви и сам Тито /бог да го прости/ да ти даде некой медал...
|
||
НЕМА БУГАРИЈА-СЕ Е ТУРКОМОНГОЛИЈА
|
||
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа Бугар нема тебе да ти праам кефови овде... али и ти и јас знаеме дека тоа што го реков е вистина.. од секогаш сте имале фобија од Југославија и знаеш сам дека Југославија беше меѓу првите во светот... да не збориме на квалитетот на животот... на скала од 1-10 кај нас 9 кај вас 0 ... ние си живеевме у социјалистичко самоуправување додека вие и СССР во тежок комунизам и затоа живеевте како цигани, ви се броеше колку леб може да јадете на ден, сирење и тинтири минтири, да не збориме за облека и други работи додека ние купувавме од Италија итн, колку бевте бедниииии ејјјјј... а иначе еве сега за инат на тебе... ДА ЖИВЕЕЕ МАКЕДОНИЈА, ДА ИЗГОРИ БУГАРИЈА!
|
||
Македонија е вечна!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More tataru, hrvatite ne ja rasturija Jugoslavija, tuku SRBITE, pojam nemas sto zboris ili kaj vas vo Bugaristan taka ve ucat po istorija. |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Koga mislite Makedonija ke vleze vo EU
Не порано од 2015... |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Кasov
Група ТуркоМОнголски Гуливер Регистриран: 25.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo ubav son za politicharite na makedonija a teshka mora za nivniot elektorat.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Gusarski
Сениор Регистриран: 06.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Брат се раскинува договорот одма! кој ги шиша едноставно? за туѓи интереси ќе паѓаме у несвест како не
|
||
Македонија е вечна!
|
||
Gusarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушај татарче наивно и глупаво, вашата држава може ги имала тие работи поради технологијата од СССР, ама квалитетот на животот ви беше НУЛА! Имам пријатели во Ќустендил и во Софија и сум идел и знам како живееле. А вие сте „литнале во космосот“ поради тоа што вашиот ТАТАР бил член на екипажот на СССР. А во Југославија беше јака и државата и народот живееше добро, и плус отворен ти беше светот, можеше да одиш кај сакаш. Вие бевте затворени како глувци во кафез
И ќе те молам да не ми паламудиш како ти не си и душман на Македонија и дека ни посакуваш добро, затоа што ги знаеме веќе вашите подли намери и дека од една страна ни се правите добра а од друга ни забивате нож в грб и треба да сфатите дека ние НЕ ВЕ САКАМЕ, и да не се пикате само по Македонски форуми да досаѓате и да прекинете со заблудата дека ние и вие сме некој близок народ/браќа и што ти не... вие сте за нас ФАШИСТИ и попокварен народ од вас нема, затоа што додека сте биле вие окупатори полошо биле него кога биле Турците.
СМРТ ФАШИЗМА СЛОБОДА НАРОДУ. Изменето од Gusarski - 04.Декември.2007 во 19:47 |
||
Македонија е вечна!
|
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бај д веј
КАСОВ Е ЧЛЕН НА БНД!!! одете на БНД форумот видете како ги третираат македонците. КАКО ЃУБРИЊА Како што прават, така правете и вие не ги сожалувајте ѓубрињата од типот на КАСОВ Поздрав |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,shto?,...mislite deka nema da vleze?,...samo shto ima mnogu pred nea,...koga i da e,...ke se prchi so toa,...niz svetot!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моментално Колумбија е поблиску дое ЕУ ...
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj,ne zaebavaj,....pred kolumbija e ,...ziher!,....samo koj znae?,....beshe i "lider" tuka,...a,sega ,...ni fenjerot ne i go davaat,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za vlez vo EU ne postojat uslovi kako ni kazuvat od vladata.
Vo prashanje e samo dobrata volja na EU poedincite vo zbiren sostav. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Кasov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |