|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 231> |
Автор | |
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sreda doagjam obavezno. Moive gi razviv ama nemase majstor vikendov vo Bimbo za 6x6 filmovi pa utre ke idam da printam. Za tebe sakas od tie kaj sto ste ti i Zlatko da vi gi dadam kako printovi?
Treba i drugite da gi prasam, deka od 6x6 printanje na 19x13cm fotografija e 50 denari (moze da im se iscenkam i za poeftino zavisi koj e na smena) pa ne mozam taka da gi delam na site |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dalton da gi sakame fotografiite , no sakam prvin da gi vidam poa potoa ke odlucam od koi da napravam print . Vo sreda ke nosam laptop , pa ke mi gi prefrlis . Sto se odnesuva po Nikon softverot ne mozam da go raspakuvam .Kade gresam ?
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ako go cuvas linkot od rapidshare prati mi go na LP, da vidam sto e
|
|
|
|
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na flickr vidov fotki napraveni so NikonD40x , i padnav vo depresija . Takva ostrina i paleta na zivopisni boi . Se tesam deka se dorabotuvani . Za ova razgovarav so Zoran koj veli deka Nikon softverot go dava max od fotografiite normalno zboruvame za korektno napraveni fotografii . Eve go linkot videte sami . Jas ova go nemam na moite fotografii . Ostanuva samo edno do fotografot e .
http://www.flickr.com/cameras/nikon/d40x/ |
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina jas toa go zboram celo vreme. Zoran ubavo ti kaza okolu konverzijata deka najdobro e NEF fajlovite so Nikon Capture NX da gi konvertiras. No sepak mislam deka i ne e do konverzijata tuku pak do okoto ili Zatko kako sto rece, do prstot . Ne pagjaj vo depresija tuku vezbaj i uci, nikoj ne se rodil fotograf (ah kakvo klishe...). I moras da naucis kako da mu ja vadis masta na Nikonot.
|
|
|
|
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Thanks pal . Negde na forumov nekoj imase vo potpis deka okoto , a ne opremata te pravi fotograf . Znam deka mnogu imam da ucam ama nekako sum nestrpliva . I Zlatko veli " sto sakas eden mesec ja imas kamerata " ama toj mora taka da veli maz mi e . hahahahha
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku sega go simnav Capture NX od linkot sto mi go dade i se funkcionira kako sto treba. Bidejki e rar fajl treba da go otpakuvas so winrar, a ako go nemas od ovde ke simnes eden besplaten http://www.7-zip.org/
Otkoga ke go otpakuvas vnatre ima novi arhivi, ke gi otpakuvas i vnatre e se sto treba Pozdrav |
|
|
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nina!
fotkive se seriozno sreduvani - postprocesirani ne se deprimiraj poz sasho n. alushevski |
|
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas taka si velam ....
|
|
Tegla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina, sho naprai? go otpakuva?
|
|
|
|
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti prativ LP .
|
|
moz pos
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fotografiite se sreduvani ...100% ne se prirodni boite... |
|
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Premnogu se dobri za da bidat vistiniti . i jas taka si pomisliv . Ova e nekoj marketinski trik ?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a baska jas da vi kazam
neznam so e no flickr e interen sajt tamu istite fotkite izgledat mnogu poubavo i pojasno nego na foto.idividi i drugi sajtovi-- jas odamno sum go primetil toa so e rabotata koj znae Изменето од anakin - 06.Август.2007 во 00:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |