IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 519>
Автор
Порака
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:10
ee Lili..ke se pojavi...samo ako ne e prezafatenaBig%20smile
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:11
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Teta Teta напиша:

eee taman rabota...ako e ista...ne e tugaLOLLOL
....na komsijata kokoshkata e pogolema od nashata curka.....tugoto e sekogas poslatko...dodeka ne go probas i si go rasipes vkusot.....pa na kraj svatis deka u stvari samiot si se zaebal.....ne daj boze pa vo meguvreme da go zagubis svoeto.....spas....besilka......baksuz si ako se skrsi grankata pa prezivees.......LOLLOLLOLLOL
E BE ZLATOOOOOOOOOOOOOOOO..PA CEKAJ DE...USTE NEMASH SVOE..LEGITIMNO DE!
......mislish.....?????.......Big%20smile......epa da Ti se pofalam.....si se armasavme za praznikov....ostanuvaat papirite......znaes......A-test,homologacija,carina,tehnicki pregled i na kraj registracija i soobrakajna.....do 1 maj,zdravje boze....legalna voznja po avtopat.....SmileSmileSmileSmile
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:11

....na komsijata kokoshkata e pogolema od nashata curka.....tugoto e sekogas poslatko...dodeka ne go probas i si go rasipes vkusot.....pa na kraj svatis deka u stvari samiot si se zaebal.....ne daj boze pa vo meguvreme da go zagubis svoeto.....spas....besilka......baksuz si ako se skrsi grankata pa prezivees.......LOLLOLLOLLOL
pa ova e ucenje na vreme..ne nokna skolaLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:12
LOLLOLLOL..CESTITO ZLATO..DA SI JA CUVASH KAKO SVOJA:)))LOL
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:12

......mislish.....?????.......Big%20smile......epa da Ti se pofalam.....si se armasavme za praznikov....ostanuvaat papirite......znaes......A-test,homologacija,carina,tehnicki pregled i na kraj registracija i soobrakajna.....do 1 maj,zdravje boze....legalna voznja po avtopat.....SmileSmileSmileSmile
ClapThumbs%20Up cestitoBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:13
i srekna "voznja"...pa so naslednici naskoroBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:14

i da ja sakas kako tugaLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:14

i srekna "voznja"...pa so naslednici naskoroBig%20smile
Big%20smileClapClap..ZBUNKA  NI PRAVI OVA ZLATOTO NASHEBig%20smile
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:15
.....blagodaram na site........sega barem znam zasto bebinjata placat koga se ragaat......za zivotot sto ke go ziveat i greskite sto ke gi napravat..LOLLOL...se zezam........mene mi pretstoi prekrasen zivot so prekrasna licnost....Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:15

i da ja sakas kako tugaLOLLOL

StarStarStar..EH CIJA E OVO ZVEZDA:))
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:15

.....i so zdravje i sreka da si ja koristam....ama i ona mene....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:21

.....i so zdravje i sreka da si ja koristam....ama i ona mene....Wink
MALO TI..MALO ONA..VISHE ONA NEGO TI:)))
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:25
...mnogu me kefi sto mozev da ja spodelam mojata licna radost so Vas....iskreno da Vi kazam...PRESREKEN SUM......moze pocetokot malku ke mi skripi.....ama vzaemnoto razbiranje e na najvisoko nivo.....ja obozavam mojata Anita.................Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 11:31

...mnogu me kefi sto mozev da ja spodelam mojata licna radost so Vas....iskreno da Vi kazam...PRESREKEN SUM......moze pocetokot malku ke mi skripi.....ama vzaemnoto razbiranje e na najvisoko nivo.....ja obozavam mojata Anita.................Tongue

ZLATNIOT ON...TI SREKEN..SREKNI SME I NIE:)Smile
"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.