IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Како да ги откажеш цигарите?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да ги откажеш цигарите?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526>
Автор
Порака Обратен редослед
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2007 во 08:43
ЗДРАВО...

ЈАС БЕВ ПУШАЧ 15 ГОДИНИ...
СЕГА НЕ ПУШАМ ПООЛНИ СЕДУМ ГОДИНИ...
И ГИ МРАЗАМ ЦИГАРИТЕ...
НЕ ГИ ПОДНЕСУВАМ ВЕЌЕ...
МИ СЕ ГАДИ ОД НИВ...
АКО ОЧЕКУВАШ ДЕКА ЌЕ ГИ ОДВИКНЕШ СО НЕКАКВИ ПОМАГАЛА ИЛИ ПРЕПАРАТИ,НИКОГАШ НЕМА ДА НАЈДЕШ ПОМОШ...
НАВИСТИНА САМО ЈАК КАРАКТЕР,СИЛНА ВОЉА ИЛИ НА КРАЈ ИНАЕТ (ПО ШТО СМЕ ДОСТА ПОЗНАТИ НЕЛИ ),Е ПОТРЕБНО ЗА ДА ПРЕКИНЕШ СО ПУШЕЊЕ...
МОЈ СОВЕТ ТИ Е ДА НЕ БАРАШ ЗАМЕНА ЗА НИВ ЕДНОСТАВНО ПРЕСТАНИ ДА ПУШИШ...

ЈАС СУМ ГАЗДА НА МОЕТО ТЕЛО И ТОА ЌЕ КОНЗУМИРА ТОА ШТО ЈАС ЌЕ ОДЛУЧАМ...
ПОЗДРАВ...
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
ivk! Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Март.2007
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivk! Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 17:18
ma so i da praam nikako da gi otkazam,me fatija i moite i brat mi pred nekoj den ama dzabe e be brat niso na pomaga....pak pusam ko turcin Star
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2007 во 20:27
Nisto od toa ,imeno trcam sekoj den na kej i edvaj cekam da dojdam doma da sednam i.........kade mi se cigarite??????
No najverojatno navistina treba samo zelba golema i jak karakter,nisto drugo ne pomaga

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2007 во 20:18

pocni da sportuvas nesto moze toa ke ti pomogne do negde da gi otkazes...Smile

speed
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2007 во 17:02
Originally posted by mamma mamma напиша:

Freya,kaj tebe definitivno  ne popustil popametniot! Bravo!!

Smile Да, да ама првите денови кога ги откажував бев вистински идиот. Wink

Изменето од Freya - 16.Март.2007 во 17:02
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 21:15
Pa ne gi pali samo taka drzi gi vo usta LOL
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 21:13
Freya,kaj tebe definitivno  ne popustil popametniot! Bravo!!

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 00:24
Јас бев пушач долги години, и пушев по кутија ипол до две,.... со едно кафе пушев најмалку по три цигари,... после неколку неуспешни обиди да ги намалам, пресеков и ги оставив одеднаш и веќе две ипол години сум непушач.Морам да кажам дека се уште понекогаш ме фаќа мерак да запалам, ама знам да се исконтролирам.

Изменето од Freya - 08.Март.2007 во 00:24
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 23:38
ne se ni obiduvam da se otkazam od pusenjeWink
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2007 во 20:44
a,shto ima da se otkazuvate?!,...ubavo e pushenjeto.........Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2007 во 20:27
Originally posted by anakin anakin напиша:

ova tvoe zvuci kako bajka
abe begaj

Da be, dva pati LOL
Ama vtoriov pat e za ozbilno.
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 09:33
Доволно е само цврсто НЕ ...Понекогаш ми е тешко сватливо како е можно човек да нема контрола врз себе .Овде не мислам на тешките ,патолошките зависности  од дрога ,алкохол па и цигари ако сакате . Немањето на самодисциплина , пријдувањето на проблемот на оставање на цигарите како ,,спореден,, не толку битен ,можеби ...кој знае... 
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2007 во 02:26
jas od ko znam za mene vikam deka ne sum pusac pa picku mater,sekoj den se pojke i pojke pusamConfused
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2007 во 19:57
Nezznam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.