IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 45>
Автор
Порака
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:11
Tonguedrago mi e stom e taka...Tongue
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:13
a ako te interesira bas moj stav po toa prasanje
imase i ima golema tema so ova ime
tamu obrazloziv
sto pati a ne ednas
pozdrav

Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:13
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:14
Originally posted by anakin anakin напиша:

a ako te interesira bas moj stav po toa prasanje
imase i ima golema tema so ova ime
tamu obrazloziv
sto pati a ne ednas
pozdrav

sigurno ne sum bila vo tek....Tongue
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2007 во 01:17
ti ne si bila tuka voopsto a
kamu za vo tek

Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:18
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2007 во 11:47
normalno deka moze,eve jas licno vaka gi sumiram"drugarite" od vistinskite drugari:ako pri prvata sredba mi se dopadne tipot i me"zaskokotka"nesto,togas gledam da se"sprijatelam"so nego za da znam ponatamu kako da se odnesuvam so nego,no ako na taa prva sredba go nema"toa"za da me zainteresira za sebe,togas 60000000000%,tipot mi ostanuva drugar i toa se trudam da go izgradam kako vitinsko drugarstvo I,moram da se pofalam do sega mnooooooooogu dobro mi odi toa
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 01:46
....ne bi rekla Tongue
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 16:49

pa moze da ima prijatelstvo megu mazi zena toa mozam da garantiram 100% zasto jas imam drugar vo koj sme SAMO drugari i nisto poveke i sme non-stop zaedno i denje i noke zatoa pak ke kazam POSTOI PRIJATELSTVO MEGU MAZ I ZENA

ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
milo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 20:58
A STO AKO IMAME VAKVA SITUACIJA???
 TI SAKAS POVEKE OD PRIJATELSTVO...ON PRIFAKA IMN PRIJATNO E IZNENADEN OD TOA DEKA GO GLEDAS POVEKE OD DRUGAR...NO POSLE EDNO MUVANJE RESIL DEKA DRUFARSTVOTO MU E POBITNO OD NESTO POVEKE...I NESAKA DA TE POVREDI TUKU DA TE ZACUVA KAKO DRUGARKA.

I POSLE OVA OSTANUVATE MN DOBRI DRUGARI..BAREM TAKA SE ODNESUVATE!!!!
ETE AKO MOZETE MAL KOMENTAR NA OVA, BI MI BILO NA POMOSSmile
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 21:22
Greska . . . Nema potreba od povreda . . . I poveke od drugarstvo samo seks . . . Nisto drugo , mislam deka ako ima ljubov potoa drugarstvo ke nema . . . Barem ne kakvo sto bilo . . .Wink
STRUGA
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 22:33
Originally posted by milo milo напиша:

TI SAKAS POVEKE OD PRIJATELSTVO...ON PRIFAKA IMN PRIJATNO E IZNENADEN OD TOA DEKA GO GLEDAS POVEKE OD DRUGAR...NO POSLE EDNO MUVANJE RESIL DEKA DRUFARSTVOTO MU E POBITNO OD NESTO POVEKE...I NESAKA DA TE POVREDI TUKU DA TE ZACUVA KAKO DRUGARKA.

Па скоро да си даде одговор... Само така се однесувате, а всушност веќе не сте најдобри другари... Штом во другарството сексот замеша прсти, тогаш е готово со другарството... А најчесто се случува да останеш и без другар и без љубовник... Незгодно

Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 02:01
Nema prijatelstvo megu masko i zensko,koash toash se zaljubuvaatWinkWinkWink
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 13:51
Originally posted by milo milo напиша:

e ako doslo do toa ke treba da si resite vie samiteStar
toa se zavisi od vasite cuvstva koi gi imate eden sprama drug
a treba i nego da go proveris moze sakal samo da te smuva gi ima i takvi
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 13:56
za mene licno postoi prijatelstvo megu maz i zena
i toa mnogu blisko
a toa dali ke ima nesto poveke zavisi od vas samite
no 99% od slucaite kade imalo nesto poveke od pr zavrsuvaat mnogu loso
zatoa za eden sex nemoj da si izgubite mnogu dobar drugar ili drugarka
ClapClapClapClapClapClap
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 23:39
Тие пријатели што ми беа машки од детство и од факултет сите ме паметат, а со женските не контактирам, повеќе се дружев со машки и ми беа навистина другари
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.