|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drago mi e stom e taka...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako te interesira bas moj stav po toa prasanje
imase i ima golema tema so ova ime tamu obrazloziv sto pati a ne ednas pozdrav Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:13 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno ne sum bila vo tek.... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti ne si bila tuka voopsto a
kamu za vo tek Изменето од anakin - 25.Април.2007 во 01:18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka moze,eve jas licno vaka gi sumiram"drugarite" od vistinskite drugari:ako pri prvata sredba mi se dopadne tipot i me"zaskokotka"nesto,togas gledam da se"sprijatelam"so nego za da znam ponatamu kako da se odnesuvam so nego,no ako na taa prva sredba go nema"toa"za da me zainteresira za sebe,togas 60000000000%,tipot mi ostanuva drugar i toa se trudam da go izgradam kako vitinsko drugarstvo I,moram da se pofalam do sega mnooooooooogu dobro mi odi toa
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ne bi rekla
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze da ima prijatelstvo megu mazi zena toa mozam da garantiram 100% zasto jas imam drugar vo koj sme SAMO drugari i nisto poveke i sme non-stop zaedno i denje i noke zatoa pak ke kazam POSTOI PRIJATELSTVO MEGU MAZ I ZENA |
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
milo
Нов член Регистриран: 11.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A STO AKO IMAME VAKVA SITUACIJA???
TI SAKAS POVEKE OD PRIJATELSTVO...ON PRIFAKA IMN PRIJATNO E IZNENADEN OD TOA DEKA GO GLEDAS POVEKE OD DRUGAR...NO POSLE EDNO MUVANJE RESIL DEKA DRUFARSTVOTO MU E POBITNO OD NESTO POVEKE...I NESAKA DA TE POVREDI TUKU DA TE ZACUVA KAKO DRUGARKA.
I POSLE OVA OSTANUVATE MN DOBRI DRUGARI..BAREM TAKA SE ODNESUVATE!!!!
ETE AKO MOZETE MAL KOMENTAR NA OVA, BI MI BILO NA POMOS
|
|
oCITE KRISTALNO ZAMAGLENI, POGLEDOT ZKAMENET VO VISINI, TELOTO STUDENO SO DENOVI....
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greska . . . Nema potreba od povreda . . . I poveke od drugarstvo samo seks . . . Nisto drugo , mislam deka ako ima ljubov potoa drugarstvo ke nema . . . Barem ne kakvo sto bilo . . .
|
|
STRUGA
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па скоро да си даде одговор... Само така се однесувате, а всушност веќе не сте најдобри другари... Штом во другарството сексот замеша прсти, тогаш е готово со другарството... А најчесто се случува да останеш и без другар и без љубовник... Незгодно |
|
|
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema prijatelstvo megu masko i zensko,koash toash se zaljubuvaat
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ako doslo do toa ke treba da si resite vie samite
toa se zavisi od vasite cuvstva koi gi imate eden sprama drug
a treba i nego da go proveris moze sakal samo da te smuva gi ima i takvi
|
|
canser
Група Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene licno postoi prijatelstvo megu maz i zena
i toa mnogu blisko
a toa dali ke ima nesto poveke zavisi od vas samite
no 99% od slucaite kade imalo nesto poveke od pr zavrsuvaat mnogu loso
zatoa za eden sex nemoj da si izgubite mnogu dobar drugar ili drugarka
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие пријатели што ми беа машки од детство и од факултет сите ме паметат, а со женските не контактирам, повеќе се дружев со машки и ми беа навистина другари
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |