|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 473> |
Автор | ||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu mi nedostiga eden d........prokleto mi fali.......varti se d......vrati se.....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mene,........................M......................
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до мене е ...а не ...не можам...колку ми фалит...ми фалит старата јоки...зборлеста...веселка...изветреана...на шо личам сеа???
|
||
Точачиња.
|
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bese na pat...neznam dali se vratila... |
||
|
||
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa mi nedostiga....
|
||
|
||
NostradamuS
Нов член Регистриран: 01.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi falit dobra tema na forumov. Zezam, mi falit se sto i falit na sekoja devojka vo moi god... Zabava |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA SAMA AKO NE SI SE ORGANIZIRAS, STALNO KE TI FALI....
|
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш нешто ќе ти фали ако не се навикнеш да се задоволиш со тоа што го имаш...на мене ми фали една драга особа но тоа е фали ама ќе дојде и нашиот ден...
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
веќе ми недостигат мојот нај другар кој си ојт ...зашо си идеш бееее???...асолно не се видовме...али...то е ...
|
||
Точачиња.
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi nedostigat vceeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaa. mnogu jako si pominav. mi nedostigat moeto srcence, my drubarce, mi nedostigavte vieeeeeee itn, itn, itn.......... |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алекто ма...кога планираш да се појавиш?????....
|
||
Точачиња.
|
||
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
am ajde de kazi i!!! ne e ni dostapna za bar da i secnam. odvaj cekam da dojt utre alekto za da ti raskazam sveeee. a inace mi nedostigat i eden klosar so isto taka trebase da dojt ljub. ama ne dojde. JEBOTE KLINTON JEBOTE |
||
Don't wory be happy :)
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИ НЕДОСТИГА ДЕЛФИН КАДЕ СИИИИИИ?
|
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |