|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 36> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
преферирам емоции...иако разумов знае да ме закочи понекогаш
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... onie ..emociite mnogu pati me z****e... razumot evala ne... zatoa razum...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj razumot go stavil pred emociite toj neziveel zivot
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..koj razumot go stavil pred emociite znaci deka duva na matenicata oti se poparil od mlekoooo
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas pravo da mislis so sakas zaprasaj se dali vredi zivot vo zamena za sto poparuvanja tvoj izbor mamo mila Изменето од anakin - 17.Јануари.2009 во 23:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zivotot vredi koga se e pola pola... po dozd ide sonce...a po sonce pak dozd...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e zivot na planetata Zemja ne na zivot na lugjeto osim na tie so sakat da bidat Planeta |
|
|
|
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emociite kako sto znaat da go zeznat covekot ni najgolemiot dusman ne moze...Zatoa razumot definitivno......
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разумот ми вели - Послушај го срцето! срцето ми вели - Не биди луда! ... или беше обратно |
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne bea emociite sega ke go imav razumot
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PORANO ..EMOCIII...SEGA RAZUM
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da imav razum ke galev nekoj majmun i ke napreduvav
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razum
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I dvete de .... pa neka si teraat pak sekoj po svoeto .....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |