![]() |
|
Историски дилеми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 74> |
Автор | |||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Да бе
Пишувај на македонски јазик.
![]() |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Зарем.. тоа е моментално? Значи сега не сте веќе бугари од возвишен ранг? Утре што ќе бидете, Кинези? или ако циганите завладеат со светот ќе бидете и цигани а... хехехехехе ич не ви е лесно, пробувам да ве сватам, ама фала богу господ сеуште ми го чува умот и разумот. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
||
ubu be |
|||
![]() |
|||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
||
Буда блес jу |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Ами како! Заеби Руси, Германци......Кинези и Буда ќе го доминираат светот. Ај зарем првпат ќе ви биде! А згора имате основа да ги убедите дека сте со ист корен, азијати. Крвта вода не става! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
Не ми треба мене буда.. си ја имам вербата во бога и фала богу не сум врти капа.. |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
||
ubu be energetichen
|
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Ја сум за тоа Бугарите да си го прифатат Буда, кога веќе не ја сакаат Танграта! А и Исус е веќе излитен, а Мухамед непопуларен, нема добра коњуктура ширум светот.
Буда му е мајката! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
||
Ма јок .. гарант за година две главна преокупација на бугарите е да се поклонуваат на индијанските шамани и ќе извикуваат дека тие се нивните духовни водачи т.е дека отсекогаш биле... хехехехехехе...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Може,може, ма да и во Индија има Будисти. Кои се појаки?
Изменето од Platenik - 30.Октомври.2012 во 04:37 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
различни верувања.. гарант бугарчево се разбира, сепак толку од нив ги има поминато..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
guri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2012 Статус: Офлајн Поени: 130 |
||
Bogami, makedoncite treba sto pobrzo gi resat istoriskite dilemi, zosto, ovie posldeni godini, vmro-vlast, taka ja ispomesa isstorijata, napravi turli tava od vasata istorija , da na krajni baba vangja ne ke mose da vi pomogne.
i, ej, zar ne vi teknalo zosto dUI , sekogas odobruva bes zbor sekoe corba na istorijata od vmro? |
|||
![]() |
|||
||
Кажи де, ако имаш внатрешна инофрмација! А за историјата не се секирај, можеби еден ден сите ние на Балканот ќе ја исправиме. Доста беше од небесени народи, азијати Бугари кои станале Словени, па Македонци, Албанци и Власи, а багами и африканци кои станале Грци, ама и од Албанци кои наводно биле Илири исто какви што биле и Хрватите и Босанците..... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Каснакоски ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
||
Неисправности има само во вашата историја. Помеѓу српската, грчката, бугарската, албанската и др. истории има синхрон. Убаво се знае кој е кој.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |