![]() |
|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lele........
ovaja je od posabajle vruku brlju pijela pa s,g namen iska da se nagrbachi amori tija ., ta mitke u men je a ti mori koshtano raspusti kose tvoje otkopchaj jeleche chipkovito i vezovito i s,s zajedni sve ima da platujemo i nem da se skratuje abe za tebe samo horizontalna signalizacija ., poporetko vertikalna pa s,g ti vidi ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
а бре, не сам ти ја Коштана, погрешно си разумија, ти си бре од јутрос нешто брљавија
![]() њу сам ти два дана тражила, ишла чак у Врање ![]() и само што нисам си награбусила, хтели да ми продају 100 кила крушки, убеѓивали ме да садрже 200 кила дршки ![]() ништа им не сам поверовала, сас веровање да у Врање нема лагање само сам ти тај виц донела ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
do you speak English?
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
инглиш во работни денови
![]() ![]() ![]() |
|
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Пајсеру, бре, читам јас и те како одлично и хоризонтално и вертикално, и во редови и меѓу редови, туку ти ништо не ме разбираш ![]() во право е Кејти кога мисли дека збориме странски јазици ![]() едит: луѓе, јас одам, ве гушкам до следниот викенд ![]() ![]() Изменето од Sho-Sana - 06.Ноември.2011 во 14:09 |
|
|
![]() |
|
Alfred Nobel ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Kejt!!!
Pa kako si ti!? Ehe, od koga ne te imam videno... Da ti se pofalam, si napraviv websajt. Eve ti ja adresata na stranicata O meni: http://www.crtanje-i-slike.com/o-meni.html Pozdrav i se nadevam se gledame za skoro, A.N. |
|
Definitivno ne go vodela napred idejata deka eden den ke se ubivame pomegju sebe so dinamitot, samo sakaše da napravi mokjno sredstvo za razbivanje na stenite.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aj aj aj... vidi koj se pojavil
pa kaj si bre druze, od koga zamina vo beliot svet, me zaborai toa za skoro znaci doagjas??? ![]() ajde te cekam da se ispijanime ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Alfred Nobel ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() mhh...domašno vino, lokalni specijaliteti...mhh, mhh |
|
Definitivno ne go vodela napred idejata deka eden den ke se ubivame pomegju sebe so dinamitot, samo sakaše da napravi mokjno sredstvo za razbivanje na stenite.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
forum idividi - vo STECAJ!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Кој е стечаен управник
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е кој е де ...ај погоди од три пати ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |