![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 35> |
Автор | |||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А ако ве зачека дечко ви додека флертувате....??? ![]() тогаш шо прајме......??? ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
НЕ. Флертот е љубовен чин.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
Kali Ma ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
||
никако не е прељуба али пецка... такво....
полесно ми е да ми каже дека се десило секс отколку да ми каже дека имало флерт...
флертот ми е најопасен :-)
|
|||
![]() |
|||
sweety_f ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
||
FLERTOT E POCETNA FAZA NA PRELJUBATA
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
gluposti,, se znae FLERT e VODKA
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Da se obesat site sto flertuvaat !
|
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
флертот е припрема на терен за прељуба
а можеби и потреба за внимание...
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
flertot e samo mandza u koja treba da se turat zacini i normalno parce meso, sto pogolemo tolku ke bide povkusna mandzata
|
|||
![]() |
|||
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
||
Флертот те води до прељуба,ако девојката те сака и не ја интересираат други што има да флертува...речиси е прељуба..бидејки те води кон прељуба што значи е дел од прељуба
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Flertot e potreba za postojano vnmanie,nekogas duri i namerno predizvikuvanje ljubomora kaj partnerot ili ednostavno ispituvanje na mokjta na nasata zavodlivost,se so cel da se zgolemi samodoverbata i da se nahrani egoto.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
||
aaaa...
![]() Изменето од zbunet - 09.Јули.2008 во 16:37 |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
......od flertot pocnuva sve..................eden skrien pogled............i ete ti posle hemija imalo...trt-mrt..............ma ajde gluposti be..................
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |