|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 46> |
Автор | ||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Повторно со восхит,
скриена во темнината, ја гледам таа ноќна кралица, да,токму неа,месечината, онаа која не избра за ликови главни на својата сказна и првите редови ги напиша во ноќта тивка и празна. Но не беше таа во рингот што не стави, боксерски ракавици сами си наметнавме, причина за секој удар самите измисливме, а таа се бореше победник да нема, милион почетоци на приказна една, за среќен крај кутрата жедна. И сега кога ја победивме, обидот нејзин за ремек дело конечно го уништивме, знај дека само ние ке жалиме, зашто почеток нов таа некаде пишува, некаде далеку од животи наши, магични моменти прави, каде точка по среќен крај на приказна туѓа ке стави. Fragolce umnoto, moze voda ti nosam ? |
||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Voda i edno kafe,blagodaram. Dodeka ja citam tvojata poezija so cija genijalnost ne mozam da se meram
|
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ooo, koj dosol Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:57 |
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Збунет, може да се потпишам под твојот поздрав? |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Umen ke bide, pretcuvstvuvam.
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:59 |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Amore ne mi vikaj taka vidov verba u mene nemas dur ti gatav u raka i ti rekov dugacok pat tebe te ceka i imas puno srekja, tolku muzika za tie pari zar sakas i da ti igram za deset denari. ...samo me inspirirase... Изменето од fiks - 13.Јануари.2010 во 17:54 |
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како и оној над мене шо беше
|
||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
понекогаш, тоа што сме го слеале во оние што сме ги сакале е се` што (ни`) останало од нас самите. гушка, мајсторче Изменето од filmadzijka - 13.Декември.2008 во 15:47 |
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Понекогаш ја гледаме само темната страна на светлината, плашејќи се дека светлата страна на мракот може да не убие... Поздрав, филмаџиќе...
|
||||
|
||||
platinum
Нов член Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ej filmadzijke, ako go karish majstorche...isto ti e kao da si u trojka
|
||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
hm, tripati go citam naslovot na temata i nikako da ja 'provalam' fintata mislev deka se odnesuva na licnite tvorbi, a ne na "kjarenje" i licnite "iskustva od tret vid" |
||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Филмаџика, кога некого гледаш од една подалечна временска дистанца, можеш да го гледаш низ топлата мрежеста измаглица на спомените кои треперат во мракот плашливо и тивко како пламенчиња на мали свекички, или пак да го гледаш со очите на скршенато срце и повредената суета како темен облак во ден исполнет со сонце, оти ништо друго не можеш да видиш... Затоа не сакам да ме бараат таму кајшто:
„... сеуште личам на дождлива есен и мирисам на збор што убива насмевки…“ Ако ти помогнам барем малку во обидот да ми ја хакнеш содржината, мило ем драго... |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |