|
Опиши се! |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva..
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се опишав (погоре)
|
|
|
|
lizalka.
Нов член Регистриран: 12.Август.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubopitna, ponekogash ljubomorna ,visoka taman,lesno se vljubuvam na prv pogled,ne sakam mnogu iznenaduvanja a moze da se kaze i sakam taka taka , imam decko i pred se najnaj mnogu ja sakam dada mi koja ima 23 god
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lizalce
Група Регистриран: 09.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве да речам физички изглед....
Би се опишала како висока и згодна цура.Симпатична фаца со слатки обравчиња.Кафени очи,доооолга темно кафена коса,полна усна,не толку големи гради како на сликава ,напрченко газе Психички: Супер женска,добра,по малку наивна,забавна,знам да се забавувам,не сум инаетчија (добро,само по малку...),не сум злопамтило,не повредувам наоколу,сакам другите да бидат среќни и задоволни,а со тоа и јас сум среќна.Малку себична во давање на некои работи ама тоа е тоа. Тоа сум јас :) |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па девојко ....ти си сонот на секое машко
А да...нешто заборавив да допишам...Чекај сега еден куп пораки од .......нашиве Изменето од ФорумскаБаба - 18.Септември.2010 во 18:12 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убав како глумец ........ и не ми пишувајте , не одговарам за последици .....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не кажа само најважното .. фаќа ли закон за тебе или си “ безбедна “ ? .......
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cekaj sega pa tek jas ako se opisam kako so sakam...........ima i Jude Law da dojde da me vide
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so da mislam eve opis sega..............
dokolku nikoj ne me znae vaka bi se opisala
plavusha so dolga kosa....silikonski usni i gradi...plavi oci......tenka polovina.....posiroki kolkovi......zavodliv pogled
primerna..patrijahalno vospitana.....ne zboruvam so nepoznati i dobra domakinka(site da mi veruvate)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не кажа носот каков и е.
Ако е крив, ништо од бизнисот. А и забите какви и се... Чекај бе, еве сеа ја ќе се опишам: средно долга кафеава коса, кафени очи, средно полна уста, средна големина на гради, океј гз, долги нозе и сум многу убава знаете... -.-' А тек психички... Аууу... шта да вам причам... Многу сум добра, претендирам светица да станам. -.-' |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od sekogas znaev deka si takva
ama mozes i uste podobri proporcii da si kazis...ne e problem
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |