IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Ваши предлози до владата
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ваши предлози до владата

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 86>
Автор
Порака
Diogen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diogen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 05:18

Прочитав еден пост погоре за автомобилите, па бидејќи имам слична мака ќе предложам нешто до владата. Еве, на пример , меркам да купам семеен автомобил во Ц класа, ама сакам нормален мотор од 1600 ццм. Е сега, разликата 1600 и 1400 ццм е само 200 ццм. Но за таа разлика треба да платам и до 3000 ЕУР повеќе - тотален апсурд. Проблемот е што гледам дека за мотор од 1600 ццм се плаќа двојно повисока царина ???? и 5 пати повисока акциза !!???изненадување Затоа , предлагам да има единствена царинска стапка и единствена стапка на акциза ( ако веќе не ја укинуваат, оти според логика на владата , автомобилот е луксузна роба), па да не ме иритира кога сакам да купам кола со нормален мотор. Вака, чекам подобри времиња , и возам стара кола - оптимист...тага....

Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 19:48
Абре луѓе нели воведовте употреба на хартиени кеси. Па упм, што не го спроведете како што треба. Скоро у сите маркети можеш само да купиш пластична кеса. Толку ли сте глупи мме...

Изменето од Анастеа - 12.Септември.2009 во 20:04
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 17:44
лутинаja so vladata nemam nisto, odnosni i taka ne reckat nikoj zivголема%20насмевка
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2009 во 11:22
od kaj znaes bre konanceголема%20насмевкаголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2009 во 21:45
Да не вработува  само ПАРТИСКИ ПОСЛУШНИЦИ. Нека мисли малку и на НАРОДОТ инаку нека го прашат Перо Гошев што може да им е случи?

Изменето од orlov - 16.Септември.2009 во 15:40
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 11:42
Јас имам предлог до владата - Нека достоинствено си ги признае сите пропусти и си замине во историјата, пред срамно да ја исфри народот од кабинетите!
Фер промена ни е неопходна, без војна и жртви!
А.... и .....попаметниот попушта!
....... ......... .........
Значи - ОДИ СИ!
Кој бара ќе најде.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 11:44
Originally posted by lilica lilica напиша:

Јас имам предлог до владата - Нека достоинствено си ги признае сите пропусти и си замине во историјата, пред срамно да ја исфри народот од кабинетите!
Значи - ОДИ СИ!

Еве јас би те подржал ако предложиш адекватна замена...

Ако мислиш да ги откопуваш оние што веќе се во историја тогаш гадно се лажеш...

Изменето од Анастеа - 16.Септември.2009 во 18:41
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 15:43
Originally posted by lilica lilica напиша:

Значи - ОДИ СИ!

Јас сум ЗА.
Но, ни по која цена пак да се бара некој да се врати СДСМ. И тие се исто говно.
На Акедониоја и е отребна свежа крв. Значи НОВИ и ЧЕСНИ ЛУЃЕ.
Тогашзадоволство............
Ајде сите форумџии да гласаме.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 18:35
mojot predlog e edinstven...i edino dobar za drzavava:.....

.....site,..kolku shto se ..zivi da se sozidaat vo onoj ..noviot staklen peshachki post...ushte i ako moze vo stakleniot del da se butnat...e togash...veruvam deka mostot ke bide edinstvena svetska atrakcija!...ako mu mislat dobro na narodov .,..i ke go napravat toa!

Изменето од brza - 16.Септември.2009 во 18:36
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 18:39
брзџа и орлов, за последните коментари аплауз
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 12:37
Зошто на сите им асоцира на СДСМ, ако се споменат избори?
Па нека победи подобриот!
Имаме ли други алтернативи, кои се?
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Ateist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2007
Поени: 757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ateist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 18:53
Имам најдобар предлог до владата
ДА си оди додека не укакала се
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:54
samo da prduzi taka
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 15:01
Originally posted by Ateist Ateist напиша:

Имам најдобар предлог до владата
ДА си оди додека не укакала се

ами да си оди
ами кој ќе дојде ??????? газење%20од%20смеење

сепак е најдобро СТАТУСКВОсреќа
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 86>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.