IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали би простиле неверство?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали би простиле неверство?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 29>
Автор
Порака
Skp Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:25
a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...

a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam...

bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:30
Originally posted by Skp Skp напиша:

a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...

a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam...

bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno...

Епа сеа, ако стварно можеш да продолжиш без да ја клукаш со тоа, во ред.

Ако не би можел да преминеш преку тоа (а тешко дека ќе можеш)-пак во ред.
(Прстенот не е голема работа ако си го купил, но за да не те постсеќа на неа, еве...еве дај ми го мене на пример. Со скапоцен камен ли е?)

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:39
ako veke tolku si zainteresirana :-) od golema vrednost belo zlato so dijamant :-)

ke vidam sto ke napravam, sepak fala na sovetite,
mada tolku godini zaedno, i jas sum zgresil, i taa zgresila, pa ke vidam sto ke bide..
poz

Изменето од Skp - 05.Септември.2009 во 22:44
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:44
neverstvo ko neverstvo ......ako me izneveri ..ama da ne se zaljubi лутина
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2009 во 22:51
Originally posted by Skp Skp напиша:

ako veke tolku si zainteresirana :-) od golema vrednost belo zlato so dijamant :-)

ke vidam sto ke napravam, sepak fala na sovetite,
mada tolku godini zaedno, i jas sum zgresil, i taa zgresila, pa ke vidam sto ke bide..
poz

De pa ti, jas taka malku se seguvam za prstenot (mmmmmmmmm, dijamant velis?)трепкање, no ostanatoto e seriozno, mislam, tesko deka ke i prostis. Da, ke i prostis, i taka ke mislis nekoe vreme-do prvata karanica koga ke i go naklukas storenoto. Takvi ste vie maskite, zatoa ti rekov deka i vo dvata slucaja-izborot e pravilen.
Se zavisi od toa kolku mozes da zivees so toa soznanie.

Iako da se prosti i da se zaboravi e najgolema doblest.трепкање

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 01:29
Ahmmm...

Marija e vo pravo, deka golema e verojatnosta pri sekoja naredna karanica da i go spomnuvas neverstvoto...

Osven toa sekoj nareden pat, koga kje otsustvuvas od doma, Kje te jade somnez deka mozebi ona i ovoj pat e nekade... so nekogo...

A mozno e pa i da go pravi toa, velejki si - abe ovoj ednas mi prosti, znaci me saka... kje mi prosti pak...
DeepBlue
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 06:51
ona od togas nekako mnogu e smeneta, eve pominaa skoro nekolku meseci, i mnogu e smeneta, non stop sme na skajp ili messenger i slicno...
ke vidam dali ke bide podobro... ako ne pa ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 12:03
Не верувај многу на месенџер или скајп, која гаранција ја имаш дека паралелно не комуницира и со други?

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 12:06
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Не верувај многу на месенџер или скајп, која гаранција ја имаш дека паралелно не комуницира и со други?

Ama ne na skajp ili messenger, neli?
DeepBlue
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 12:07
зависи до кој степен си префрлен од реалниот во виртуелниот свет .......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 12:11
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Ama ne na skajp ili messenger, neli?

Јасно...
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2009 во 08:20
Ma daj ako ednas te izneverila naci mozi pak ...
osamenosta ne mozi da me natera na neverstvo , ne mi cini vrskata , klavam tocka i kraj . So cist obraz se vlegva vo druga vrska !!!
Neverstvo maj ass , ne prostuvam makar posleden bil..

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2009 во 08:32
Originally posted by renatax renatax напиша:

Ima raboti koi se neprostlivi,a  edna od niv e neverstvoto.

zatoa sto sme prekrasno nesovrseni lugje, ne postojat neoprostlivi raboti

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 00:16
тој или таа што мисли дека...
верноста е доблест...
се лаже...
се работи само за тоа...
дали понекогаш...
нема да гледаш...
да слушаш...
и да се правиш мутав...
јебем ли га...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.