![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 237238239240241 1553> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
keti72..ti posakuvam do krajot na mesecov da go dozivees istoto
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Еве ни ја домакинката, кој ја бараше? Ја уморивме со нашите барања! Еве мила, кафенце
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
aj jas idam do biser da si kupam nekoi farmerki..koga ke se vratam ke vi kazam sto sum si kupil...cao na site
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
здраво кети
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Диоген, фала на убавите желби, ама јас го поминав тоа, сега веќе не сум постојано во облаци, но ова е уште поубаво
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Здраво Изи
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
хауз ит? (како иде?)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Иде некако, на гурање
![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
ако ти треба к*рбла кажува
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zdr Keti
![]() Zdr Iziie
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
konecno nekoj da mi kaze deka ne sum interesen
![]() pa mozese toa da mi go napises na LP, zas me brukas vaka?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
тета валееееее... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zdravo Val
![]() ![]() ![]() |
|
Keti72
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 237238239240241 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |