![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 1553> |
Автор | |||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
oki doki ![]() |
|||||
![]() |
|||||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
||||
sei, ziti sve mirna, odma praam reakcija na tie zborovi ![]() |
|||||
![]() |
|||||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
||||
neeeee, ja gi banirav, dosta beshe, "change in all things is sweet" ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
...ahhhhhhh, koj ne te znae...jas li...mmmm...uh, uh... ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||||
sho be dechko, tebe da ne te baniraa, pa se preimenuva
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
dobra prilika, hhahahaha a od kaj znaesh deka sum , mozda sum slika-prilika-gubre nekoe hahahhaha ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
nie ke pruzime ruka, a ti sechi, ako bidne rabotata imash par jajca i kobasica, ja chastam u kafana sakash na stol sakash na shank, sakash na masa ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
...jas bash u matichno mislev da te nosam... ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
||||
se zapoznavte
![]() |
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kaj sakash be, ne e problem toa, samo ne u matichno ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
...mozhe, mozhe...primamliva ponuda slide... ![]() ![]() ![]() ...tuka ke se zapoznavame...ili... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
pa ako ne se znaeme, moze da se zapoznaeme, toa ne bi trebalo da e problem, barem za mene ne ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 233234235236237 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |