|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 717> |
Автор | |
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Hero!!!Mnogu ubava slika!
A sega sum malku gladna |
|
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i nesto, koj e gladen.. jas jadev veke... sega mozam so gladnite da gladuvam ajde POVELETE !!! |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aide sega kafence!
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega moze kafe i desert ... mmm... kafeto ke go pijam bitno - nehitno ... a kolaceto bitno - hitno ... za da si se oblazam ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sunlight_sa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marco za teb e tova
|
|
|
|
Hero
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosta so tie kolacinja... heheee, malku ovosje...
Изменето од Hero - 19.Февруари.2008 во 13:31 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas samo ke jadam ... mmm... bitno - nehitno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto drugari ste, da ne se zaprashate shto so onie shto nemaat struja poveke od 12 casa. Da ne ste cule neshto za voveduvanje restrikcii? Ima li ingileri (taka gi vikashe baba mi) na forumov da dade idea kako covek da se snajde i shto da pravi koga naednash ke mu ja skrojat kapata i ke mu ukinat struja ?
Markoooooooo, mislish li za tie shto od sinoka ne mozat da si podgreat jadenje? Изменето од mamamd - 19.Февруари.2008 во 13:53 |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam kako da ne mamamd ... koga nema struja ... tuka e sporeto na drva .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze i varijacija so plin ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E moj marko, da najavea ke si spremevme se, ama vaka ampasan, si se tushirash, spremash za legnuvanje i ...op temnica, aj sega ke dojde, aj posle ke dojde...sabajle vo 10:30. Nalet struja, ama nemashe i parno...kocka... mraz...eeeej ni edna svekicka...spas samo vo upalacite...pa mi tekna od forumov..pokroce...smireno...napravi si lajt shou so upalaci...
Изменето од mamamd - 19.Февруари.2008 во 14:29 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамад...кажи каде живееш...
можеби ќе помогнеме некако...
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве мамамд, за тебе, да те стопли...подарок е, за по дома да си слушашклик на download
Влатко Стефановски- циганска магија Изменето од Kali - 19.Февруари.2008 во 14:34 |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spolaj vi decki, sega sme vo proces na greenje, ama na vrakanje od rabota pravo vo KAM, paketce sveki, vojni rezervi...a oni so nas igracka ...poveke nishto nema da ne iznenadi...inace Blashka, ziveam vo podnozjeto na Vodno, onamu kaj shto planiraat da ja napravat Soncevata Dolina, od mojata zgrada se gleda...sproti Rasadnik...ova e Beverli Hils na Skopje...ama prv pat i bez struja. Sigurno ke se navikneme i na vakvi shokovi.
|
|
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |