|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 266> |
Автор | |
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej nepoznati faci. Kaj bese ti nie koa se sobiravme pred pet godini jas koga bev poaktiven na forumov :)
|
|
speed
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај вас гужва во автобус,кај нас снег ...снег..снег...снееееегг...аман
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 5 години бев тука, ама не идев на собиранки. И сега сум тука, ама друштвото не ми одговара А за снег тето, оди во СК, немало таму Таман и на собиранка ќе одиш
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne mozam da kazam dali ke mi odgovara drustvoto ili ne po sto ne znam nikoj. Od kaj znaes dali ti odgovara drustvoto koga poveketo ne gi znaes, moze ke ti odgovara:) Kako si bila tuka pred pet godini koga vo 2010 si registrirana?
|
|
speed
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој рекол...ништо не е така како што изгледа
Изгледа си ја пропуштил таа лекција И јас имам ник од 2007....ама отиде на мое барање btw..заборавив.... знам дека нема да ми одговара, затоа што не се сложувам со некои од најавените ... никови
Изменето од BellaGrandma - 08.Март.2012 во 23:13 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa dobro cim e taka.Super bese porano koga se sobravme nekolku pati poveketo bea mladi.
|
|
speed
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас сум млада speed
На друго место и во друго време...можеби
|
|
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So mene moze ke se slozuvas. Ke bidam moze mala kompenzacija za tvoeto neslozuvanje so odredeni nikovi :)
|
|
speed
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беше тоа многу одамна... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
speed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe zabegam mi se cini deka znam, iako pred 4 godini posleden pat dojdov na sobiranka, ako me sluzi dobro memorijata mislam deka te znam. Bevme vo Bravo vo Bunjakovec, jas, ti, blue Plauer, decko i uste nekoj. Ako se sekavas na istovo toj si :)
|
|
speed
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај нека ми се обрати некој по лп, да ми даде број или да му дадам број, да ми пишете каде ќе седнете...оти ќе каснам 20-30 минути....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ТОЈ е!Се сеќавам пиеше СКОПСКО ..што ми беше доволен знак да го препознаам.. Дечкото беше ...Ја,а тие другите не ги знам ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 232233234235236 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |