![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232233234235236 1093> |
Автор | |
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eeeeeeeeeeeeeee ko se stanvit vo 6 sabajle za naskola, a se legvit vo 12 i nemirno se spie cela nok itn. itn. taka ti e
![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
jaaaa....ama ti si izgleda nogo malecka,ne?
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
epa 16 godini
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
epten malko...........se kaznuva tova..........................osven ako ne sme u holandija....naskoro......
![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
lele lele, pa jas kako plavusa nemam mnogu misli koi se vrtat vo glava...
So mislam jas? Aha, da, mislam dali mozit da go vratam vremeto, i se mislam koga ke go frlam casovnikot vo vozduh dali navistina ke go vidam vremeto kade sto leta...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ај да и се јавам на другарка ми
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
cej da vidam da ne ima ostaveno nekoe biserce ovde pak, ili popretpazliva e sega.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Mislam da mu ja letnam na vozduh...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ај да јадам
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
И мене истата мисла ми се врти... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
I mene mi se otvori apetit...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ili pa barem vecerva,da ja skoknam vecerat |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
добро е малку е посвежо
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232233234235236 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |