|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 266> |
Автор | |
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако врне дожд/снег ќе ме видите со чадор со био на виножито како стојам на мермерот под Александар Македонски свртена накај камени мост. Ако не врне, тогаш само ќе бидам свртена накај камени мост со светло кафеава кожна ташна и најверојатно кафеава капа.
Не може да ме промашите, та не е толку голем тој простор. Очекувајте едно смеѓо женче со висина од 175 цм. Од Санти и пхп имам телефони, вие другите гледајте да не ме зезнете. Ако решам да се шалам може и да носам картон на кој ќе пише форум или сагуаро . |
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ќе носам маичка со натпис : I am pHp... and I am forumholic....
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа додека медитираш, та нели на јога ќе одиш или се премисли?
|
|
jinx
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум пишал оддамна но би сакал да дојдам на собирот,ќе ме прите ли
|
|
|
|
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апсолутли!
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А слики ќе ставите
Со скриени фаци
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sliki ke stavime odma...Ke se slikneme , ke se sherneme ..i odma na FB
....( site moderatori , a jas sto li ke baram megu vas )... Изменето од laki_bu - 08.Март.2012 во 21:13 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе лаки, многу непознати фаци на собиранкава Да не те барам после по непознати куќи?
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U Makedonska kuka ...sigurno
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ја знам таа(две нели имаше), ама знам една друга
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имајте убав помин дечки
Санти си дојде на време ,Плетвар пак е затрупан со снег |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како мислиш....си дошол? Вие со прилепскиот дијалект ме вадите од памет некогаш
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па учи де малку прилепски...си дојде,мислев си дојде таму во метрополата...ах мореееее
а ти помисли се врати назад во Прилеп?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ја сум со прилепски корени, знаеш и сама
Ама некогаш вака ве гледам....Аааа Ама метропола..да не зборам... Многу гужва имало во автобус
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |