|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 767> |
Автор | |
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве и нешто вака,знам дека ќе те бендиса п.с не мора да ја јадеш
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш ти.... данке
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без премногу секирање, животот иде понатаму, пушти си некое добро музиче и уживај, животот е прекраток за да го потрошиме во грижи и нервози Изменето од Schatzii - 10.Септември.2010 во 23:36 |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве некој што ги носи истите мисли како мене... * Гушка за тебе Изменето од volkswagen - 11.Септември.2010 во 12:33 |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се разбираме, такви периоди мора да има...не може да тече се како подмачкано...но најди си некоја занимација што те исполнува малку да ги оттргнеш мислите
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од volkswagen - 11.Септември.2010 во 12:34 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми изгледа како еден бош ден...
ова ти е припрема бе мило,целиот живот се состои во успони,падови,трки и фрки...еден ден се е ок а веќе следниот нешто те извадило од колосек...и се така шо би рекол Бајага-мало горе,мало доле
и немој да се каеш што си помогнал некому а тој не го цени тоа...еден ден ќе свати и тој
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*
Изменето од volkswagen - 11.Септември.2010 во 12:35 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што бе, на суво праите муабети? каде се пушалките и пијачките?
Ја винце си донесов, да не сака некој
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какво нанкање еј...
додека не прочиташ нема одење
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фолку абе ти уствари си имал и среќа бе
кого не го знаеш скапо го плаќаш а ти во случајов ефтино си прошол со „другарот“...можело и поскапо да те кошта...гледај малку од посветлата страна
и дај бе една пијачка чести...со Шаци пења ни фати устата само да ти го решиме проблемот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве нешто од мене |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај бе женишта, стварно нешто за пиење, таман и на машкото дете ќе му се разбистри главата од проблеми.
Све треба да се залие со многу алкохол и пола проблем ќе е решен
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве и нешто од мене...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 231232233234235 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |