|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 229230231232233 680> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп што толку се оптеретиле со турбо фолкот ? ........
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп .... кога ќе предложат формирање на музичка полиција за да се санкционира слушањето турбо фолк .......
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп ..... не знаат или не сакаат да признаат дека сите сме “ сељаци у души “ .........
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп ќе ја свати ли сериозно заканата???
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали го сака водевилот како жанр?
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп колкумина од овде вчера биле во Гранд?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овде опасно било
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп КОГА ЌЕ СЕДНЕ ДА УЧИ
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...зашто не добих....одговор....но и не е толку важно...оти и не треба одговор.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kade li e sega Razme?......vo kalishte ili brka izmanichki?
Aj belki kje fati nekoja................ |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...како бе да одам на роденден во игротека...немала ли попаметна идеја...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп ...... како ќе издржам до 23
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoshtoli mi beshe potrebna sednica bash utre.......umesto da si sedev so vesaeloto mi drushtvo peku denot.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахх, "каде" е моjто либе
дали мисли тоj на мене... |
|
Внеси реплика | страница <1 229230231232233 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |