![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 563> |
Автор | |
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bi ja ispijanil ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Би му зел ипон од прва...
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Џудо ( превод на македонски [ нежен начин ]) без разлика колкав си, ако ми попуштиш можеби и ќе ти направам едно захватче!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E treba da te provam na tatami
![]() |
|
![]() |
|
Tatami dobro znam shto se, nashiot klub vodeshe bitka za niv, ama ne e bash dushek slichno e karate i judo se natprevaruva na niv... Meki marka kwon lele uzhivam vo borba na niv!
Bi go predizvikal, no ne garantiram pobeda, na edno JUDO KIHON! ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nisto
![]() |
|
![]() |
|
Би ја поздравил.
![]() |
|
![]() |
|
Ako imame prilika ke mu go pruzam toa zadovolstvo
Ama i da kazam deka sum bivs prvak vo MK i 3 na balkansko ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Би му честитала на освоеното прво место ( и трето балканско)
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
bi ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() За Анита ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 228229230231232 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |