|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 200> |
Автор | |
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ..воопшто не ги разбирам некои учесници овде!!?
Обраќање до мене..и коментирање за мене...е ЗАБРАНЕТО ...со Форумскиот Деловник...текст кој скоро секојпат ми го потенцира (сега..а и секојпат) одсутната модераторка..сега и администраторка..
Дали се работи овде за некаков ненамерен превид..или само јас сум ставен под „посебен„ надзор на именуваната?
Или..само така ми се присторува..хаха?
пс
Планот..кој е овде објавен е...
Тој е ...уште во 1965 година замислен...и како и многу други работи нереализиран.....но тогаш бил наречен „олимписки воз„..наместо сега жичница...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле не дај Боже овие сега да реализираат све што секуму текнало. Каде ќе ни биде крајот?
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mitre, Nemaj gajle. Nema da ima kraj. Se kje pochne pak od nekoj pochetok. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novace, си го испуштил клучното зборче: навредливо обраќање до мене..и коментирање за мене...е ЗАБРАНЕТО ...со Форумскиот Деловник... Инаку форумов би немал смисла ако не смееме да се обраќаме едни на други. Во погорниот коментар нема ништо навредливо за тебе. А за “посебниот надзор“... ти се присторува и тебе, како и на многумина други... без хаха... |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам..и кое фајде од моето ...или билочие сознание..
за тоа!
Еден од клучните неизградени а сеуште мнооогу потребни градби бил и сега е...веќе легендарниот Јужен Булевар..врската помеѓу некогашно Андријево..односно Ѓорче Петров со населбата (сега..а некојпат село) Драчево..
А од крај до крај на тарасата ...имало ( асега веќе ја нема) и ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА..
Само да ја помереле навнатре едната шина...за кратко време и без многу ѓурултија..можелео да сообраќа вовчето..пионерско го викале..а сега е во Паркот во Ѓ.П. населбата..наместо извиканиот трамвај??
Па види (и) ти сега..кој се „градел„ и (крадел) тогаш..
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novace
,
samo smireno. Nema potreba od panika. Se kje si dojde na svoe. Vprochem admonite se postaveni za da ne kontroliraat nas i da ni ukazjat tamu kade tie mislat deka ne e vo red. Ne zameruvaj. Ne sme samo za denes. |
|
|
|
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shto znaesh za pionesrkoto vovche? Kakva bre edna pruga da pre*acele? Taa shto odeshe pokraj Ivo Lola, e so normalnata shirochina, a vovcheto - toa pionareskoto se vikashe "Chiro" beshe na drug kolosek, tesen, i prugata pominuvashe edno 300 m nizvodno od Vardar na drveniot most koj poplavata 62 go rushi, a vovcheto bilo ukinato pred toa, ...ama shto ti obajsnuvam,... Изменето од Анастеа - 14.Февруари.2010 во 02:08 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што ако некој не го изградил јужен пред тебе? тоа значи дека ти не треба да го изградиш, а место него да ставиш споменик на секои два метра? јас ниту трамвај, ниту булевар не гледам, а тоа ми дава фул право да ја обвинувам сегашната власт за тоа, и ти го правиш истото, но како некој беден изговор во недостаток на аргументи |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tema:
,,Shto Pravi Ova Vlada!,, interesno............ shto mozje sega da pravi osim da go prebrojuva i pakuva aznoto? dojde vreme za zboguvanje............. |
|
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto posebno!.. ... osven shto se prebrojuvaat ,...koj ,....a i kolku ke kasne od,...."kolachot".
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |