IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 84>
Автор
Порака
baso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 123
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 15:55
ima
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2008 во 22:10
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...ebate temata, normalno deka postoi...pred zenachka se prai veridba-pa od tamu i veren maz postoi...голема%20насмевка

A, to vi kazjete?
Je ste li sigurni sami u sebe ili tek tako, kolko nek bude napisano?????????????
/голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од orlov - 24.Јануари.2008 во 14:24
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 11:46
Veren maz ne postoi vo toa sum ubedena
isto tolku kolku sto ne postoi ni verna zena.
Sekogas moze da se sluci iskrata(koja tlee vo sekoj od niv)
da plamne.I toa voopsto ne e NEcovecki
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 13:59
Ako mozje da postoi verna zjena zoshto da ne mozje da postoi i veren mazj????????
Ne gledam prichina.

Кон врв
makgurrl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај makgurrl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:22
Jas se trudam da mislam deka postoi veren mas ama tesko. Site se nadevame deka nasite mazi/deckovsi se verni ali tesko da bidis sigurno vo maz. I istovremeno, zenite ne se site verni
Кон врв
makgurrl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај makgurrl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2008 во 17:27
Imam edno pitajne, sto znaci vernost? Dali e maz neveren ako zbora so druga na telefon, ja baknuva na obrazo, mu se pusta? Ili e nevernost koga maz ima sex so druga? Ima granica za sve i jas ne se lutim koga deckomi zbora so drugi cupeni ako me zapoznaj so niv i ako ne zborva kratko vreme so niv duri sam tamu i ne sum protiv ako zborva so zenski preku telefon, ama mora da mi kaza. Jas imam polno drugari i si zborvame na telefon ili pak idaat na kafe i sve mu kazvam da deckomi. Nema pravo da mi se naluti za toa, po moje mislene.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:13
Верност?
А, што тоа воопто значи????????????????????
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 00:47
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Veren maz e kako daljinsko...zenata go tera da glumi kanal kakov samo nejze i odgovara...drug ne moze da gleda 

збунет исто мисли како мене голема%20насмевка
Кон врв
mozesk Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mozesk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 16:04
Originally posted by connected connected напиша:

[QUOTE=zbunet]Veren maz e kako daljinsko...zenata go tera da glumi kanal kakov samo nejze i odgovara...drug ne moze da gleda 
збунет исто мисли како мене голема%20насмевка[/QUOTE
Овде можеле да се сретнат секаклви лични искуства!
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 20:53
Постои Јас сум си верен нели Срц ?
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:05
ne ne i ne.......
Кон врв
Сандански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 343
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Сандански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:09
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

ne ne i ne.......

прашај ја мојата срц ке ти каже? остани ми со здравје чупе
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:10
а, која е таа, па да ја прашаме?
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 21:11
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

а, која е таа, па да ја прашаме?

da,koja e taa?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.