|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 95> |
Автор | ||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Hahaha znaci prosvetlen za da tvrdis nesto sto velis deka e vistina, treba da imas cvrsti argumenti... Navedi barem eden... |
||||
posveten
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
eee ispagja rabotava se karame ko svaki za rakija, za spekulacii bez nitu eden argument...
|
||||
posveten
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Argumenti:
1. Severna Republika Makedonija e novoto ime. Koga ke dojde vreme za nesto poveke od mesec dena ke doznaete sami, a vo meguvreme uzivajte go posledniot makedonski son. |
||||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И ти си патриот. |
||||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jak argument nema sto... samo daj mi ti mene crno na belo... |
||||
kapo
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nemam partija-ljubimec ama sum zadovolen od ovie sto pravat u minative nekolku godini.
mnogu raboti mi smetaat kako na primer sto mislat deka ne znae rajava sto e demokratija i ne lazat deka ziveeme vo nea, ama faktot sto uste sega si planiram da spakuvam ranecot i da setam so voz do pariz i nazad edna nedela posle nova godina e dovolen za mene. a i imame pozitiven izvestaj ZA PRV PAT. mislam deka osven ako gruevski ne ne krsti nekoe bezsmisleno ime(Indijanija i Indijanci) ,pak ke glasam za nego |
||||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Дали имаме некоја 15 опција? Првите две се “испукаа“...
|
||||
Homo homini lupus est...
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Има. Следната опција е: ,,ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ на 2001, и евентуално поради меѓународниот фактор 2х15мин.,,. Тогаш имаме апсолутно водство. Изменето од orlov - 01.Ноември.2009 во 23:40 |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mnogu poveke e brojot sto se za grujevski, oti za nekoja druga partija, za grujevski e veke glasano grujevski e na vlast predvremeni izbori taka da i ke nema i bilo, kakva partija se sto kazuva samo mu treba stolica na taa partija, Grujevski e na vlast i ke bide na vlast do kraj do finisot na site raboti, Grujevski e nasata idnina za site nas. |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе уште од првиот ден не ми личеше дека си тоа што се преставуваш....
Ама сега сум сигурен дека СИ ГО ГРЕШЕЛ националноста....
|
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mojata e albanska i taka ke ostane a izgleda tebe ti smeta mojata nacionalnost. |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ма не....Јас сум човек со широки сфаќања....уживај...
|
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sekoj ne moze da gi svati rabotite, nekoj i da gi svati ne saka da svati, sekoj ima razlicito mislenje, (vistina realnost) nekoj toa i ne go saka, nekoj minatoto saka i eu saka, tie sto ja sakat idninata edvaj cekat vo eu, i razno razno mislenje koj ponekogas nemoze eden so drug da najde zaednicki jazik, |
||||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |