|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 84> |
Автор | ||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me potrese...me zbuni..me ostavi bez komentar....Kolku godini imase drugarka ti? |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
морбидно
|
||
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEMATA E NAVISTINA MORBIDNA NO I TOA SE SLUCUVA. OVIE DENOVI SE UBI EDNO 15 GODDISNO MOMCE.......TRAGEDIJA....UZAS...
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh Drlja prijatele,zivotot ne sekogas e vo svetla varijanta
Imav dobra drugarka imase 21 godina se vikase Ana,bese 3 godina na medicina...Bese od bogata stara Skopska familija...bese visoka nad 175...plavi oci...crna dolga kovrdzava vitkana kosa...kade i da se pojavese....mamese pogledi...bese mnogu ambiciozna...ucese po 20 casa na den..za spienje 2 casa i bea nekogas i previse.....Kako napreduvase so studiite...taka mi stanuvase se podalecna...ona bese so mene..no samo fizicki prisutna...pogledot i lutase nekase.....koga ke ja prasav "Ana ,sto se slucuva?"...dobivav odgovor....-Umorna sum od ucenje....a ucese premnogu... .bidejki bese dete na doktori postojano morase da se dokazuva...pocna da slabee....podocnjacite i bea sekojdnevie...poleka se topese pred nas....Mislevme deka e bolna...no sekogas velese deka e se vo red....poleka pocna da se oddalecuva od nas...duri i od mene...Ja barav non stop...a oma samo ke mi krenese mob i ke mi kazese...so ED sum...ne se sekiraj..."So ED sme vo teatar...kino...koncerti.....sekade bese so ED,koj stana NEJZINIOT NOV NAJDOBAR PRIJATEL...Sakav da me zapoznae so nego...no uvek gi naogase najglupavite mozni izgovori za da ne go zapoznam nejziniot decko "ED"....Duri se nalutiv...prestanav i da ja baram.......Ne i se javiv celi 2 meseca......eden den dobiv sms poraka...koja ke ja pametam dodeka sum ziv.......idese vaka nekako.."malecok,nemoj da mi se lutis...ED ne postoese...ED bese samo mojot imaginaren prijatel....veke ne mozam da krijam..ED (Eating Desorder)...imam Anoreksija...mislam deka umiram....Se oblekov.....mi trebaa 40 min do kaj nea...ziveese na Vodno......zvonev ko lud na vrata....isto...ja najdoa u kada...gola...stravicen prizor...kostur edvaj od 30 kg...so preseceni veni..a pored kadata mobilniot od koj mi ja pratila porakata.....izvinete...ne mozam da prodolzam Изменето од diogenskopje - 01.Март.2008 во 20:18 |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДИОГЕН, ПРИЈАТЕЛЧЕ, НЕКОИ СПОМЕНИ НАВИСТИНА ПЕЧАТ И БОЛАТ, НО НЕ СМЕАТ ДА БИДАТ СИДРО НА НАШИОТ БРОД. МОРА ДА СЕ НАЈДЕ МАТЕРИЈАЛ ОД КОЈ ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ МОСТ ПО КОЈ ЌЕ ПРЕМИНЕШ ВО ИДНИНАТА...
ТРОГАТЕЛНО Е ПРЕБЛАГ ЗБОР ЗА ОВАА ПРИКАЗНА, НО НА ЕДНО МЕСТО РЕКОВ, ПОВЕЌЕТО ПРИЧИНИ ОСТАНУВААТ НЕПОЗНАТИ, САМО ПОСЛЕДИЦАТА ЈА ЗНАЕМЕ. Изменето од majstorce62 - 01.Март.2008 во 20:32 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moja shkolska se frli pod voz, odlicna ucenicka a dobi edinica. Vozot i gi presece nozete, ostana invalid i nosi protezi. Sega e mazena i ima dve deca. Ne zavrshi fakultet, ostana so sredno bidejki pomina dolgo vreme vo lecenje. Zatoa mrazam vakvi temi. Za sekoj problem treba da se razgovara, za se ima reshenie. Prijatelite se tuka da pomognat. Vaka teshko e i za prijatelite koi sekogash mislat deka mozele da pomognat, a ne napravile dovolno...teshko za familijata koja se jade i umira poleka...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
17 i pol...........zalno i navistina potresno,no ete.........
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoe semejstvo umira no nekoe ne.......roditelite na mojata drugarka ziveat najnormalno i nemase mesec otkako umre,majka i veke pak si pocna po restorani so prijatelkite...koga da ja vidis nasmeana i smrtta na drugarka mi ja sfati bilo,pa pominalo.ova go kazuvam zasto licno od nea slusnav
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj sto se tera pomalku od tri pati dnevno, neka se obesi...kako moze da jade tri pati dnevno ?
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet jas jadam edvaj dvapati...taman e?
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti taka nema da teras dolgo...a sto ako saka gostinot kafe so seker, a tebe ti padnal ?
|
||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama kaj mene doma nema seker
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да,... еден мој другар беше негов соученик,... ( а детево е во генерација со изи,... мислам дека заедно учеле ) не ми се веруваше кога ми го покажа на слика,... детево изгледа толку многу среќно и задоволно.... |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa nema da mu bide slatko...sigurno ni slatko nemas... |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |