IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 41>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 17:53
ЛЕЛЕЕЕЕ...СТРУЧЕН КОНЗИЛИУМ!!!СИТЕ НА ЕДНО МЕСТО!ДА НЕ ВИ ТРЕБА..,,BOLJI PAR"..ЗА АНАЛИЗА?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:52
Originally posted by zagor zagor напиша:

ЛЕЛЕЕЕЕ...СТРУЧЕН КОНЗИЛИУМ!!!СИТЕ НА ЕДНО МЕСТО!ДА НЕ ВИ ТРЕБА..,,BOLJI PAR"..ЗА АНАЛИЗА?

A ti majstore sto imas da dodades na "strucnata" analiza?????збунетостчекање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:53
Abe spermata da bila nameneta za goltanje ke ja pakuvale vo sishencaгазење%20од%20смеење
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:10
ГО ЗНАЕТЕ МОЈОТ СТАВ!!!!...СО ,,ПАЧЕ",....НЕМА ИГРАЊЕ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:38
Vlaga maskiran razbojnik u Banka za sperma so pistol vo raka i se dere :
 - Stoj !
A vnatre si sedela nekoja sestra, a zad nea epruveti so sperma i ovoj so pistolot pokazuva nakaj epruvetite :
 - Pij !
I ovaa vide - ne vide otvaranje edno i glb !...glb !...glb !
A ovoj pa :
 - Uste edno !
Ovaa pak...glb...glb...glb...
 - Uste edno !
Glb...glb...glb...
Ja vadi maskata ovoj razbojnikov i i vika :
 - A doma nekees ! Se gadiiis ! A ovde piees !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:49
газење%20од%20смеење
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 04:53
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Abe spermata da bila nameneta za goltanje ke ja pakuvale vo sishencaгазење%20од%20смеење

Абе и дрвјата се наменети за да го прочистуваат воздухот, ама човекот ги сечи и прави намештај од нив....
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 15:51

taka e аплауз  potpolno se slozuvam so tebeтрепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 15:52
Originally posted by zagor zagor напиша:

ГО ЗНАЕТЕ МОЈОТ СТАВ!!!!...СО ,,ПАЧЕ",....НЕМА ИГРАЊЕ!!!

ej src a sto e "PACE"??????????????????????намигнување
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:14

И марихуаната е наменета за пушење, па не е пакувана во пакети како другите цигари.
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 23:59
Samo dur e zenska, posle samo na svalerot, oti so mazot svoj sramota e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:51
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Абе и дрвјата се наменети за да го прочистуваат воздухот, ама човекот ги сечи и прави намештај од нив....

Da, ama zatoa sedis na g,z a ne na glavaнамигнување смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:52
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

И марихуаната е наменета за пушење, па не е пакувана во пакети како другите цигари.

Aaaa, NE нека%20ти%20е%20срам Toa e zabraneto so zakon газење%20од%20смеење
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 02:01
Јас мнооогу сакам кога го имам ова задоволствозадоволство
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.