![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21222324> |
Автор | ||||||
Marinkaaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
мене ми е 'страв' малку, дека е сезона и дека нема да се најде, ама за ценкањето, без него не тргнувам од дома ![]() |
||||||
![]() |
||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||
Маж , жена и 2 деца за 23 евра си е благо кажано евтино . Скоро е без пари . |
||||||
![]() |
||||||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|||||
Токму така!
Додуша мали и се децата ама сепак е ефтино. |
||||||
![]() |
||||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||||
Бев јас лани на инсистирање на друштво
Плаќавме 50 евра.....ни ја оставија цела куќа на два спрата со двор на две нивоа,бевме 4 семејства со по едно дете Комоција невидена по три соби на спрат и плус една дневна со кујна огромна. Со толку деца и машнината за алишта секој ден ја рокавме,храна убава ефтина се убаво што пробав Ама не е тоа тоа....уште втор ден и сите сакавме Грција |
||||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||||
![]() |
||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||
A ноќниот живот како беше Мрзле , иаку читам дека сте биле со деца и веројатно сте немали приликата да лумпувате досабајле ?
|
||||||
![]() |
||||||
Marinkaaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|||||
ако прашуваш за во ксамил, како што ми имаат кажувано, нема ноќен живот, тоа му е единствена маана
![]() |
||||||
![]() |
||||||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|||||
Noken zivot nema....Ksamil e selo so zemjen pat prasina poveke od se drugo nishto ne e organizirano ne se znae koe kade e i sto e.
|
||||||
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||||
![]() |
||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||||
Не сум била никогаш на одмор во Албанија, а баш и не ме влече да одам. ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
I mene ne me vleceshe....ama i nikoj ne me slushashe
![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||
Ксамил е убаво селце за семејства со деца...Пред сезона е околу 20 евра за 4 члена, околу 30 во сезона за апартман. Чиста вода, Крф е на 500 метри воздушна линија. За забава и ноќен живот(ограничен) ја имате Саранда на 15 минути возење. Во сезона е малку потешко да најдеш убаво сместување и врие од Македонци.
|
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Gonzo a ti si bil
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|||||
Јас сум во моментов тука, во Ксамил... го читам коментарот и истото се прашував, дали и ти си била скоро или од муабети од пред десет години ти е донесен заклучокот? Ксамил сега ,со оној што си го опишала врска нема.
|
||||||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Лани бев Биба лани.....
Ксамил сега нема прашина,нема кокошки крави наоколу не се гради,не се додава вештачка песок за се да биде подобро? Имав слика со крава главата во контејнер.... Саранда има шеталиште ,плажата е со камења и водата не е убава како Ксамил Јонско море е јасно дека водата е убава,и храната е евтина и убава ама друго Биба околу сеуште е во неред..... Тоа е мојата слика за одмор таму,не паѓам во несвес дека е лудница |
||||||
||||||
![]() |
||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||||
Изменето од Valerija - 25.Јули.2014 во 19:33 |
||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 21222324> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |