|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 45> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko deka bi opstoila taa relacija megju masko i zensko...ne bi odgovorila so DA..posto ne veruvam vo drugarstvo megju maz i zena...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opstoi i toa odlicno, samo ako ti ne veruvas vo nesto, toa ne moze ni da uspee
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam poznanici od sprotivniot so koi odrzuvam nekoj vid distancirano prijatelstvo i so koi ne se gledam cesto,niv nemozam da gi narecam drugari.kolku poveke se zdruzis so nekoj od spr.pol tolku pobrgu doaga na dneven red temata:nemozam poveke da ti bidam drugar..sakam poveke i togas se paga vo voda.zatoa najdobar drugar mi e bratmi...
|
|
iskrazafirovska
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze ako sakaat i dvajcata
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taa sto navistina me ceni i pocituva, taa i mi dava
|
|
BLA-BLA
Нов член Регистриран: 28.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не може, зашто кога-тогаш на некој ќе му текне да направи нешто повеќе.
|
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da da
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze......i ima jaki drugarsva
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno moze a i super e plus toa bidejki mnogu poveke beneficii* se ima .Toa drugarstvo e blagosloveno.
|
|
Make love and respect your profession
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ti mene pojasni mi go ova tvoe "ne"! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti se izjasni?
ako slucajno se izjasnis "da" jas nema da baram da mi go pojasnis |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekako deka moze,a ako te interesira nesto pokonkretno tuka sum detalno kje ti objasnam....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne fala mnogu
ne mi e potrebno doobjasnuvanje na tvojot stav |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |