|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 55> |
Автор | ||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes i preku mozilata ili IE da gi izbrises ama so CCleanerot e naj dobro CCleaner Pocekaj 5 sekundi i ke ti dade za download pozdrav Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 12:30 |
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a h a, e vaka sega, go instalirav toa i kako sega vikas TOA SAMO KE TI GI IZBRISE? ne znam kako?
me iunteresira za Internet Explorer, za Mozila firefox znam kako e, za Explorerot mi e bitno da gi izbrisam adresite fala odnapred |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ti pusuva tamu Cleaner pa stikliraj gi site tamu potoa ti pisuva Analyze pa imas Run Cleaner e tamu stiskas i se ke ti izbrise so imas vo Run Cleaner neznam ja so tolku ti e tesko voa eve i slika da vidis kaj treba da stisnes
Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 20:22 |
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dada jasno mi e se, ova si goi simnav ....ova e toa cleaner so mi go dade.....ee use edno prasanje, dali trebna se da se stiklira i da se brise?
koe e od tie samo za adresite na explorerot? ili site da gi stikliram pa da idam na run clear? |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FALA MNOGU!!!1 navistina fala......bas si HAKER!!!
e sega iam nov problem, koga mi e uklucen Windows Live Messengerot i istovremeno mnogu drugi folderi mse otvoreni, e sega, neli site dole na toa linijata kaj START se naogaat i bilo koe od niv mozes da si uklucis so ednostavno klikanje na toj del od linijata.... e sega problemot e so ako uklucam MESSENGER i probam drugo neso da uklucam od dole, da go zgolemam da receme MUZIC folderot od dole, ne moze.....ali ako go MINIMIZIRAM, smalam Messengerot odma se pojavuva MUSIC folderot.....ova nastanuva samo koga ima Windows Live Messenger na ekranot........koga go nema nego, se si e OK |
||
KAROLIN
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ejkj, ok, hahha si go rsiv problemot, kolku sum glupa
sum stavila kaj messengerot ima opcija ALWAYS ON TOP OK e, resseno!!!! |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MaR
Нов член Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam edno prasanje da ne znae nekoj kako moze da go simnem Reason
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побарај го на торент тука http://www.zamunda.net http://www.mininova.net |
||
Inspekorat
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POMOS:)
Dali nekoj znajt da mi kazit zs ko ke otvoram nekoj rar fajl mi pisit Entar password for the encrypted file??? znacit baram pomos za da go otvoram pls:) |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер
|
||
Inspekorat
Нов член Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e brat ama kaj da go najdam??? ne go pisit na rapidshare koj program da go zemam? i imam uste prasanja:) kako da mu napram na doctor spyware update? stegam na smart update se e registriran i nemozit? i nekoe programce ili pak na internet da stam slika i da mi ja naprajt na nekoja pozadina |
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da e dozvoleno da zboruvam za takvi raboti bi ti pomognal odma ama ne smejam inace lesen plen e doctor spyware da se crackne so update ;) |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |