![]() |
|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 32> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Love bears all things,
believes all things, hopes all things, endures all things, love never fails. |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
"Onij koj ljubi e pobozhestven od ljubeniot,
zashto vo prviot e bog, a vo vtoriot ne e" Tomas Man |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ljubovta...te lekuva..navistina..
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
??????????????????????????????
![]() |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...Love, like a river, will cut a new path
whenever it meets an obstacle... ![]() |
||
![]() |
||
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
|
tocno e deka ljubovta lekuva zasto vo toj moment se opustaat site napnati delovi vo organizmot i na toj nacin pocnuvaat da funkcioniraat idealno sto znaci se izlekuvaat
pa zatoa ne ja stedete ljubovta i spodeletea so site sto im treba
nekoi lujdze tuka vleguvaat vo zabluda mislat davajneto na ljubov pretstavuva ostvaruvajne seksualna vrska seksot e posledniot i nevazniot del od se pa zatoa devojki slobodno baknuvajtego* sekoj koga ke vi se dade moznost
![]() |
||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Ljubovta se dava,se prima,se neguva,
ljubovta ne se opisuva,nema zborovi dovolno vredni koi bi ja opisale. Znam samo deka te podiga,te vozvisuva te pravi hrabar,ubav,ljubezen i otkacen. |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Љубовта има моќна сестра ~ омразата! Внимавај да не ја повредиш првата затоа што другата може да те убие!
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Лjубовта е сила...
... е страст ... е нега ... е мисла за другиот ... е разбиране на другиот ...е помош кога треба ...е прошка ...е граница, преку коjа омразата не минува. даj што даш и не очекуваj возврат. ![]() Изменето од pagane - 14.Ноември.2008 во 16:35 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
razbirlivo e zosto jas tebe te baram
- zasto ti ja cicam energijata
ama zosto ti mene me baras???
- koga znaes deka te jadam, te pijam i na kraj, istosten te ostavam
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
имало ваква тема,муабет за љубов.
сакам да праам муабет,има ли некој за? а?? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
пола детство би дал за љубов.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Ма ако сакаш ме сакаj
ма кого сакаш сакаj ма за кого сакаш страдаj ма кого сакаш чекаj... за себе знам: ке те сакам кога jас сакам, како можам и кога треба. и нема што да чекам кога сакам. П. С. ахахахаххах, а сега живеj со таа мисла, дека некоj некаде те сака. тешко е, нели? Изменето од pagane - 14.Ноември.2008 во 15:51 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |