![]() |
|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 35> |
Автор | ||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
во ред
заборавив да го ставам во наводници има луге кои тако размислуват |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Да, прељуба е. |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
И јас мислам така.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...mozno e, nekoi davaat i garancija za toa...in and out of love... ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Da mozno e,nekolku minuti dodeka trae flertot
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...pa vikam ja, neznam sho e ama dobra stvar e...
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja ni tri seksa ne gi smetam za preljuba( ne vazi samo ako ja gi napraam), ne pa flert
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Flertot e startna pozicija na patot do preljuba...paaa,podobro da se spreci otkolku da se leci
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Album ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
|
Dali flertot e preluba ????? hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm
P.S Pa jas obicno koga idam u WC pravam nuzda..... ne tresete zeleni nekoi ...preluba e sekoj drug akt osven so "ljubenata" svoja!! Изменето од Album - 01.Јули.2008 во 16:49 |
||
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
||
![]() |
||
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
mi se dopaga koga flertuvam milslam deka ne e preluba
|
||
![]() |
||
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
prelube e samo koga ke legnes so nekoj drug osven decko ti,a ne ako vlertuvas so nekoj toa ne e neverstvo ne e preluba .toa e ednostavno flert ne moze da povredi nikogo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
jako boga mi use ne mi e skoro jasno toa so neverstvo i preljuba no tuka mi e nekade vo mislata ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
... ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |