IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Формула 1 и Мото грандпри
  Активни теми Активни теми RSS - Fernando Alonso
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Fernando Alonso

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 26>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2006 во 22:59
Sumi da bese nekogash dobar...ama sega ne.DOAGJA VREMETO NA ALONSO

Za denes tolku "kolega" od fan klubot na RENAULT, so novi temi do slednata trka na formula ili so novi zanimlivosti od svetot na formula
Caosssss
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
martin_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2006
Локација: Canada
Поени: 200
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај martin_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 01:01
Veni, Alonso ne e "cigan". Poteknuva od Severna Spanija, a severniot del na Spanija nikogas ne bil pod Murska vlast (Arapi od Afrika). Taka da, on si e cisto Spance. A inaku Raul i jas NE GO PODNESUVAMBig smile
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 15:53
Тешко на тие тимови кои имаат фанови како вас!!! Кој е шампион за него се навива!!! Лелееееееееееееее!!! До пред 3-4 месеци главата ми ја пуневте со Феррари и Шуми, а сега као Алонсо вас вечно ви бил во срцата!!! Оф мори мајкоооооооооооооо!!!! Големината на навивањето е во тоа да навиваш за тимот и кога губи, а не да навиваш за тој што е моментален шампион!!!! Ова ти е исто како кога цел свет навиваше за Чикаго булс и за Мајкл Џордан, а зошто само заради тоа што беа 3 пати шампиони на НБА!!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 17:04
Zastani malku NRGMKD, ako ova se odnesuvashe za mene bidejki sum fan za timot na RENAULT, a veke cela godina kako sum na ovoj forum , pa go sledam cirkusot na F1 , mozesh da vidish deka minatiot sampionat bev EDNA EDINSTVENA KOJA BESE ZA ALONSO I RENAULT,sega mi se prikluchi i martin koj e nov chlen.
A ti NRGMKD za koj tim si fan. a?:)))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
veni vidi vici Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 554
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 18:49

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Тешко на тие тимови кои имаат фанови како вас!!! Кој е шампион за него се навива!!! Лелееееееееееееее!!! До пред 3-4 месеци главата ми ја пуневте со Феррари и Шуми, а сега као Алонсо вас вечно ви бил во срцата!!! Оф мори мајкоооооооооооооо!!!! Големината на навивањето е во тоа да навиваш за тимот и кога губи, а не да навиваш за тој што е моментален шампион!!!! Ова ти е исто како кога цел свет навиваше за Чикаго булс и за Мајкл Џордан, а зошто само заради тоа што беа 3 пати шампиони на НБА!!!! 

Abe sto da pravis toa e vistinata, makedonski prostacki mentalitet....SCHUMI ZASEKOGAS
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:09
Originally posted by maja maja напиша:

Zastani malku NRGMKD, ako ova se odnesuvashe za mene bidejki sum fan za timot na RENAULT, a veke cela godina kako sum na ovoj forum , pa go sledam cirkusot na F1 , mozesh da vidish deka minatiot sampionat bev EDNA EDINSTVENA KOJA BESE ZA ALONSO I RENAULT,sega mi se prikluchi i martin koj e nov chlen.

Јас од кога памтам за Ф1 сум фан на Mclaren, исто како ви фудбалот што одсекогаш сум бил фан на РОМА и МАН УТД.
Вистинските фанови се гледаат и кога тимот за кој навиваат е во криза!!! А јас колку што можам да приметам ти порано беше за Шуми и за Феррари, а во последно време се приорентираше кон Алонсо!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:25

Originally posted by maja maja напиша:

Јас од кога памтам за Ф1 сум фан на Mclaren, исто како ви фудбалот што одсекогаш сум бил фан на РОМА и МАН УТД. Вистинските фанови се гледаат и кога тимот за кој навиваат е во криза!!! А јас колку што можам да приметам ти порано беше за Шуми и за Феррари, а во последно време се приорентираше кон Алонсо!!!
Au kakva greshka si.SAMO OD KADE GO NAJDE OVA ZA FERRARI, GRESHISH NEVEROVATNO GRESISH NEMAM TAKOV POST.Vo posledno vreme velish sum se orientirala, e STETA ZA TOA STO NE GO SLEDISH OVOJ PODFORUM, PA KE TI BIDE JASNO.

Изменето од maja - 29.Мај.2006 во 20:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:29
Дај боже да грешам!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:33

Дај боже да грешам!!! 

Ne gresis brat Maja e Fun na Ferrari

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 20:54
Абе тоа знам само неможам да најдам по постовиве каде пишуваше дека е Фан, а и ме мрзи да барам!!! Али како и да е, сигурен сум некаде околу 80-90 % дека е Фан на Феррари!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 21:34
Veni se zeza a ti NRGMKD mislish da e taka:)))
Maja nekogash odamna bese fan na McLaren, e ova e pravata vistina.No so od pojavuvanjeto na RENAULT jas sum za niv.Samo prijatelite moi lichni znaat zosto e ovoj presvrt.
Bez razlika na Italija, zemja koga stana vtora zamena za mojata MK. jas NIKOGASH NOKOGASH ne sum bila za Ferrari.
Vo prvite postovi moze da se procita moja mala naklonetost kon Mclaren , odnosno da sum poumerena vo komentarite za niv, no kon Ferrari sum nekogash i moze da se kaze drska.Pa taka NRGMKD ti si vo golema zabluda za ova.A komentarite so Veni se stvarno na baza na zezanje i mi e drago sto Veni e eden odlicen moderator koj znae so sekoj clen da komunicira vnesuvajki dosta vedrina, zezanje na necij racun itn.So negop i amstel mozam da razmenam sekakov komentar na foprmula i da me "navredat " taka receno iako toa ne e navreda samo sala i pak da se drzime na temata a se da e odlichna zabava.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 21:36
Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

Дај боже да грешам!!!

Ne gresis brat Maja e Fun na Ferrari

Veni veni ke mislat vistina e:))A ti gledam denes si se javil vo klupot na RENAULT i odma pozdrav si dobil od Alonso:))

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај veni vidi vici Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 22:00

NI MRTOV ZA SPANECOT..   Lele Majo site te otkrija deka si fan na FERRARI

Изменето од veni vidi vici - 29.Мај.2006 во 22:00
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2006 во 22:02

Originally posted by veni vidi vici veni vidi vici напиша:

NI MRTOV ZA SPANECOT..   Lele Majo site te otkrija deka si fan na FERRARI

Леле што ми направи, ФУРАМ ПО СВОЕ RENAULT Е ЗАКОН :)))

Изменето од maja - 29.Мај.2006 во 22:14
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.