|
ФИФА СП (Мундијал) |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Автор | ||||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Anastea javi se !!!!!!!!! |
||||
Љаеш НЕ касаш !
|
||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Стварно заборавив на О К Т О П О Д О Т
|
||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Sekoja cest na momcite od Germanija, zasluzuvaat ..... iako nikogas ne sum gi sakala ...
|
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
П О Т О П
Играчите на Германија ја декласира репрезентацијата на Аргентина Трикратниот светски шампион репрезентацијата на Германија со неверојатни 4:0 ја совлада репрезентацијата предводена од Диего Армандо Марадона, Аргентина. На почетокот од мечот ако некој прогнозираше дека Германија во денешниот натпревар би ја поразила со 4:0 репрезентацијата на Аргентина тоа ќе беше смешна прогноза, но по одиграните 90 минути таа прогноза стана реалност. Победата на Германците ја најави Томас Милер уште во третата минута кога со глава го постигна водечкиот гол. После постигнатиот гол Германците до крајот на првото полувреме можеа да го зголемат водството особено во 24-та минута кога Милер асистираше прецизно до Мирослав Клосе, кој денеска го играше 100-от натпревар за Германија шутираше над голот на Аргентинците. Аргентинците се што се направија беше тоа што на почетокот од вториот дел од натпреварот со неколку шутеви од далечина се заканија кон голот на Германците. Мирослав Клосе го прослави својот 100-от меч со гол во 68 минута за водство на Германците од 2:0. Се до крајот на теренот играше само еден тим, а тоа беа “децата“ на Јоаким Лев селекторот на Германската репрезентација кој успеа преку Арне Фридрих во 74 минута и со вториот гол на Клосе во 89 минута да ја дотолчат Аргентина. |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е сега дефинитивно нема кој да ја победи Холандија
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
betpoint (може сега и тие ќе го намалат коефициентот, како одминува времето) Изгледа ќе биде добитен тикет... (а може и не, каков баксуз сум ) |
||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ај и овде да го ставам огласот...
Изгубено е дете 1.5 метри високо на стадионот Грин Поинт во Кејп Таун, се одзива на МЕСИ!!! |
||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I pak ...
Deckovo e vistinska inspiracija ....
|
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Paragvaj-Spanija 0:1
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Октоподот е крив!!... |
||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mala analiza... Ucesnici 1/8 1/4 1/2 po grupni fazi/ kontinent Evropa 13 6 3 3 Azija 3 2 0 0 Afrika 6 1 1 0 S.Amerika 3 2 0 0 J. Amerika 5 5 4 1 Aus/Ok. 2 0 0 0 Dzabe kritikuvav, izgleda dojde vreme reprezentacija od Evropa da osvoi prvenstvo nadvor od Evropa Valjda nema da urocam pak, premnogu kje bide Urugvaj da stane svetski sampion Изменето од Marko Polo 1 - 04.Јули.2010 во 16:05 |
||||
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Токму така, можеме уште сега да го прогласиме
У Р У Г В А Ј за светски првак |
||||
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ова песна од чорба деновие се слушала во аргентина
http://www.youtube.com/watch?v=r95LrR2fZik&feature=player_embedded# |
||||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
..Јас би сакала да ја видам Холандија....
...како светски првак.....
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |