|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Биљана... Браво многу убаво го кажа ова... гледам не ти реплицира ниеден од арнаутиве, туку Култузин ги брани повеќе и демек многу си била "екстремна"... како не Ти само ја кажа фактичката состојба како е воопшто кај арнаутите... Е сега имало и по некои "цивилизирани"...добро де има, но тоа е толку мал број што не се ни приметува... А ти Култузин што па толку се секираш кога некој ќе ја каже вистината за Арнаутите...??? А во другине теми кога се збори за Србија викаш дека ич К.Р не те боли, а за овие богами те боли... чудно... Изменето од DelijaSkopje - 03.Јуни.2008 во 13:18 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kultuzin e demokrata covek ... a vo demokratija e demokratski i moderno da mrazis se sto mrazat i nasite " braca " amerikancite
Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2008 во 13:20 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да тоа се вика "независна" држава... НЕЗАВИСНО што ќе ни кажат Американците... ние... Да така е... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne sum kazal deka gi mrazam srbite, tuku ednostavno ne me interesirat i mi se gadi od tipovi sto nonstop gi nametnuvat vo site temi. Sto se odnesuva do Albancite mislam deka ne e dobro da se generalizira i deka poedinci ja zaveduvat prostata masa. Za zal posle sramnite odluki od ramkovniot dogovor ke bide tesko da se civilizirat i pred se da svatat deka i tie kako i sekoj drug graganin mora da bidat drzavotvorni i da ja pocituavaat drzavata. Za zal so novite zakoni koi gi barat se oddalecuvat se poveke i poveke. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nezavisna znaci sama da odlucuva. a makedonija prv pat ne se potopuva ni protiv vecnata oska na zloto (srbija-grcija-bugarija) sto e golem uspeh. za nasa nesreka protiv nas se i onie so koi istoriski ne sme imale problemi (albancite), pa taka sme vo istoriska bitka na site strani. no makedonija nikogas ne se predava, pa ni vo ovaa situacija. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taa " prosta masa " kako sto ti ja narekuvas , zavedena e od mnogu poodamna ... i nemoj da se tesis deka taa " prosta masa " eden den ce stane moderna vo pogled na Makedonija .... moderna e i sega ... sakale da priznaeme ili ne .... i se uste ne se otkazuva od ideite na prizrenskata liga .... a toa deka nekoj gi favorizira srbite , mislam deka gresis .... rabotata e vo toa sto ne site gledaat neprijatel vo niv ... a so samoto toa , ne se ni obiduvaat da pokazat kolku se podgotveni i do koi limiti se podgotveni da im dokazat na svoite mentori od zapadot deka se prozapadno orientirani .... srbite tuka se favorizirani ama samo i edinstveno od licnosti koi svojata inferiornost se obiduvaat da e zalecat na nacin kako sto go prezentiraat preku omrazata kon bratskiot narod .... a toa sto si ti podgotven da kupuvas stanovi po belgrad , eve , jas dobrovolno se prijavuvam za eden .. samo nemoj da mislis deka ce zaminam od tuka .... ne bi bilo usluga kon tebe ... naprotiv .... takvite kako mene se uste pretsavuvaat nesto za koe tvrdite deka zapadna Makedonija e Makedonska ......
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se predala , ne se predava, i nema da se predade, 500.000 Makedonci go kaza toa jasno i glasno na ovie izbori.
Brojot na predavnici od godina vo godina e se pomal. Sto se odnesuva do Albansko-Makedonskoto prijatelstvo mislam deka edna etnicki mesana partija mnogu bi doprinela z anamaluvanje na tenziite. Neznam dali ova e izvodlivo vo praksa megutoa kako idea nezvuci loso. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stance ne za tebe, za drugi, ti ne si tolku tezok slucaj i ne se odnesuvase na tebe. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zosto togas vi precese nekogasnata SKM ? ... i taa bese multinacionalna ? ...... inetresen sogovornik si , vo sekoj slucaj ... so brzina na svetlinata gi menuvav stavovite .... tuku , sto stanuva so stanot ? ... eve , ne mora da bide belgrad bas .. moze i nis ili svilajnac .... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stavovite vo princip ne gi menuvam osobeno ako se gradeni vrz osnova na licno iskustvo. Znaci moite stavovi na kratko se: So Albancite mora da se zivee , i zatoa kolku pobrgu se civilizirat tolku podobro za site ( pogore navedov zosto e tesko da bidat drzavotvorno malcinstvo) Netreba da se generalizira, nepostojat samo losi Albanci ili dobri Makedonci. Me nervirat MAKEDONCI koi poveke se interesiraat za sostojbite vo drugi drzavi,otkolku za domasnite sostojbi. Za Srbite ic ne me boli patkata, kako ni za Bugarite i Grcite... Me interesira edinstveno MAKEDONIJA ni levo ni desno. A sekoj od gorenavedenite sto ke pruzi raka, se izvini i ja priznae MAKEDONIJA kako takva moze da smeta na prijatelstvo i dobrososedski odnosi za site drugi vratata e zatvorena. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој те праша за твојот став и за што те боли патката... Мене ме боли патката за таквите ко тебе, кога ќе им чукне УЧК на врата тогаш јас ќе ти се смеам...
Со Албанците морало да се живее, а со Србите неморало... лелееее каков став... Е па живеј си ти изволте, па ќе видиме кој колку ќе проживее... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So Albancite mora da se zivee zatoa sto gi ima vo drzavata i nema drug nacin.A za komsiite od sever zavisi od niv, na niv gledam isto kako i na sekoja drzava vo svetot. I ne mi nametnuvaj deka gi branam Albancite , ja kazuvam samo realnata sostojba i toa sto e najdobro i za nas a osobeno za Albancite koi kolku sto pobrzo ke svatat deka treba da ja pocituvat ovaa drzava vo koja ziveat tolku podobro ke bide za site. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас кажувам најреално... За да ни опстане државичкава како што е сега и во вакви граници, под хитно треба да се прошириме на север... Јас само така гледам спас за Македонија...затоа што и да се бориш со Арнаутиве и да бараш соживот, нема ништо да добиеш додека не дадеш двојазичност, а ако дадеш двојазичност заради некаков соживот, ќе видиш дека сум бил во право...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam za vash*te patki,...ama ,mene za srbite me boli,....k*r!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |